BLABLA – A MADENTA ÚJDONSÁGA

A Madenta Esztétikai Fogászattal és azon belül is a BLABLA megalkotásával életre hívtuk a mosoly tökéletesítésének legmagasabb szintjét. Elrugaszkodva a fogászati restaurációk hagyományosan funkcionális szemléletétől, a mosoly styling a fogsor művészi igényességgel történő tervezésével indul, majd precíz és kíméletes kivitelezés mellett rövid idő alatt nagyon látványos eredménnyel emeli a páciensek életminőségét. A jövő fogászatában mindezt természetesen kiemelkedő szaktudású szakorvosainkkal, modern technológiai felszereltséggel és innovatív eszközhasználattal is támogatjuk!

Nézd meg Vivi teljes átalakulását!

Az emberek hajlamosak azt hinni, hogy a fog egy icipici rész a mosolyunkban; ám valójában a fogak nagyon sok mindenről árulkodnak. Az egészséges, rendezett fogsor ereje túlmutat egy szép mosolynál és ezt kutatások egész sora bizonyítja: ez az, amit legelőször megnézünk a másik emberen, így az is hamar kiderül, ha takargatjuk, vagy feszengünk fogaink kivillantásakor. Ám a nevetésről lemondani nagy luxus a társas kapcsolatokban és az önértékelésünkben betöltött szerepe, illetve egészségvédő mivolta miatt.

 

NÉZZD MEG A TELJES VIDEÓT!

Te vagy a központban!

A mosolyod a védjegyed; teljesen egyedi, akárcsak az ujjlenyomatod. Hétmilliárd embernek hétmilliárd különböző típusú, alakú, állású fogazata van. Hogyan is lehetne elegendő e sokszínűség lefedésére az a néhány elérhető sablon, amit általában a fogsor rekonstrukciójára használnak?  Szakorvosaink készen állnak arra, hogy megtalálják a személyiségedhez illő tökéletes mosolyt.

A mosolyodról mindent tudunk, de rólad nem!

Ahány ember, annyi féle stílus. Stílusunkat számos tényező alakítja és befolyásolja: személyiségünk, korunk, egyéni szépérzékünk, stb. Ennek megfelelően más-más formák is illenek hozzánk (szögletes, lekerekített, csúcsos).

A tökéletes mosoly fogászati megalkotásakor nemcsak funkcionális, de pszichológiai, mikro- és makroesztétikai szempontokat is szükséges figyelembe venni, hiszen a cél egy olyan egyéni mosoly megalkotása, amely leginkább harmonizál arcvonásaiddal és egyéniségeddel. Mi bebizonyítjuk, hogy a „mosoly” és „stílus” szavakat kell és érdemes együtt használni!

Ajánlat

Madenta fog

Ingyenes konzultáció

Az ingyenes konzultáció során megtudhatod esztétikai fogorvos specialistáinktól, hogy a te esetedre milyen kezelés lehet a válasz.  Kiderül az is, hogy mire számíthatsz kezelési idő és költségek tekintetében.

Madenta idő

Ingyenes kezelési terv

Az állapotfelmérés alapján részletes kezelési tervben teszünk javaslatot a számodra legoptimálisabb kezelési lehetőségekről.

Madenta profil

Ingyenes panoráma röntgen vagy CT

A pontos kezelési terv elkészítéséhez, a szájüreged és fogaid állapotának feltérképezéséhez –  panaszodtól függően – vagy digitális panoráma röntgent vagy CT felvételt készítünk.*

 

Madenta szív

20% kedvezmény

Akciónk keretében minden esztétikai kezelés árából 20% kedvezményt nyújtunk, legyen az élpótlás, fogfehérítés vagy akár egy teljes fogsor felépítése.

Kezelés menete

1Konzultáció

Egy tökéletes végeredményhez elengedhetetlen, hogy megismerjünk Téged, felmérjük jelenlegi állapotodat, igényeidet és elképzeléseidet. Megbeszéljük, mit nem szeretsz a mostani mosolyodon, mi nem tetszik a fogaidon. Elkészítjük a mosolytervezéshez szükséges fotókat és felvételeket. A szakorvosi vizsgálat során kapott adatok és információk alapján már fel tudjuk mérni, milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy szakorvosaink a kívánt eredményt fájdalommentesen, a lehető legrövidebb idő alatt megvalósítsák.

2Tervezés

A tervezés arcelemzéssel kezdődik, ami elengedhetetlen a fogak kívánt alakjának, méretének és elhelyezkedésének eléréséhez, a vágyott mosoly megalkotásához. A tervezés során több mosolylátványtervet készítünk; fontos, hogy ezek mindegyike csak és kizárólag rád szabott, illetve orvos-szakmai szempontból kivitelezhető! A mosolylátványtervek közül aztán közösen kiválaszthatjuk a számodra igazán tökéletes mosolyt.

3Megvalósítás

A kiválasztott mosolyterv megvalósításához szükséges kezelésekről és lépésekről szakorvosunk egy személyre szabott esztétikai fogászati kezelési tervet készít a számodra, amely pontosan megadja a beavatkozás egyes lépéseit és várható költségeit. A szükséges bizalom alapja, hogy megértsd, mi és miért történik veled a beavatkozás során.

Amikor sikerül a lehetőségeket és az elképzeléseket összhangba hozni, megkezdődik az a kezeléssorozat, amelynek végeredménye megegyezik majd a mosolytervezés során kiválasztott tervvel, vagyis a Te igazi mosolyoddal!

A kezelés befejezése után nincs más dolgod, mint élvezni a megújult mosolyod minden előnyét!

Nagyágyúkkal a lefegyverző mosolyért!

Ők tudják, mitől lesz egy mosoly lefegyverző, egyedi és személyre szabott! Nincs olyan mosoly-szépséghiba, amit szakértelmükkel és tudásukkal ne lennének képesek a lehető legmagasabb szinten orvosolni.

.

Dr. Borsos Gabriella

A Madenta fogszabályozó főorvosa. Szakmai gyakorlatát javarészt külföldön szerezte, ez idő alatt széleskörű tapasztalatra tett szert a modern fogszabályozási technológiák alkalmazásában. A felnőttkori fogszabályozás területén az Invisalign® fogszabályozó rendszert preferálja, melynek alkalmazásában az elmúlt 9 évben átfogó tudást és kiemelkedően nagy rutint szerzett. Az elsők között volt e készülék magyarországi bevezetésében. Kiterjedt tudományos és oktatói tevékenységet folytat, rendszeresen tart előadásokat hazai és külföldi kongresszusokon.

A gyógyítás szeretete motivál: az okozza a legnagyobb örömet, ha a kezelés befejeztével a páciensek elégedettek, boldogok, és bátran mernek mosolyogni.

Dr. Nagy Árpád

Mindig azt az utat kereste, ahol lehetősége van embereken segíteni, az életminőségüket emelni; a fogorvoslás pedig pont erről szól. Számára a protetika a fő szakmai irány, mert az a fogászat számos területét felöleli: a protetikus koordinálja a pácienst, a specialistákat és a fogtechnikust; feladata a tervezés, az előre gondolkodás. Dr. Nagy Árpád egyszerre gyakorlati és elméleti ember: megalkotta a Smilewarp elnevezésű rendszert, amely a fogászat világában elsőként nyújt lehetőséget a mosoly digitális lementésére, tárolására és a jövőbeli újbóli kivitelezésére; így a természetes vagy balesetből származó fogkopás és fogvesztés után is az eredeti mosollyal megegyező fogpótlás készülhet. Vallja, hogy a fogorvoslás nagy része pszichológia.

Az esztétikai fogászat hálás terület, komoly sikerélményekben van részünk. Minden páciens egy jól érzékelhető ívet jár be a kezeléssorozat alatt; elképesztő önbizalom felépülésnek vagyunk sokszor tanúi.

Dr. Tóth Zsuzsanna

A fog- és szájbetegségek szakorvosa. Kezdetektől azok a területek érdekelték, ahol a prevenció, a helyreállítás és az esztétika harmonikus egységet alkot (konzerváló fogászat, fogpótlás, protetika). Az esztétikai fogászatban a komplexitás mellett megtalálja az elmélyülésre, az analizálásra való lehetőségeket, azokat a finomságokat, melyektől úgy érzi, még többet tud nyújtani a páciensnek. Szívesen dolgozik a magyar fejlesztésű Smylist® fogászati esztétikai mosolytervező szoftverrel.

A fogorvosi székben mindig ott ül egy ember saját karakterrel, igényekkel, lehetőségekkel. A szakmai elvárásaim és elképzeléseim mellett ez is nagyon fontos tétel akkor, amikor belekezdek egy kezelésbe.

Neked miben segíthetünk? - Esztétikai rekonstrukciós kezeléseink

Kaméleon fogtömés

A fog anyaga nem egynemű, így a tökéletes fogtömést sem lehet egyetlen tömőanyaggal elkészíteni. A modern tömőanyagok több rétegből állnak, alkalmazkodnak a fogak színéhez és utánozzák azok fényáteresztő képességét. A „kaméleon” effektusnak köszönhetően jelentősen nő a fogtömés esztétikai értéke.

22 000 Ft helyett

most 17 600 Ft

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: alt in <b>/home/madentah/public_html/wp-content/themes/madenta-hu/template-parts/mikrosite-esztetika/kapcsolodo-kezelesek.php</b> on line <b>50</b><br />

Rendelői ZOOM fogfehérítés

A Zoom! rendelői fogfehérítéssel akár 6-7 árnyalatnyi színjavulást is el lehet érni, gyorsan, kíméletesen, a fogzománc károsodása nélkül. Ezzel a hatásfokkal jelenleg ez a piacon elérhető leghatékonyabb fogfehérítő eljárás. A fogfehérítés nem csak ragyogó fogakat eredményez, de általa a fogak tisztítása is könnyebbé és alaposabbá válik.

105 000 Ft helyett

most 84 000 Ft

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: alt in <b>/home/madentah/public_html/wp-content/themes/madenta-hu/template-parts/mikrosite-esztetika/kapcsolodo-kezelesek.php</b> on line <b>50</b><br />

Otthoni fogfehérítés

A fehérítés ebben az esetben is hidrogén peroxiddal történik, mint a rendelői kezelés esetében. A hatékonyságot a fehérítő zselé hosszú hatóideje biztosítja. Az otthoni fehérítést naponta pár órát kell használni 6-8 napon keresztül, így látványos, ám a fogakkal kíméletes fehéredést érünk el.

6 000 Ft helyett

most 4 800 Ft

E.Max héjkerámia

Javítanál az amúgy egészséges fogaid esztétikáján, de úgy, hogy közben a beavatkozás ne menjen a fogak rovására? Akkor az E.Max héjkerámiát neked találták ki! A vékony porcelán héjjal a meglévő fogak lecsiszolása nélkül, minimális előkészítéssel kapunk kifogástalan mosolyt. A teljesen fémmentes héj szilárd, minőségi alapanyagból készül, így hosszú távú megoldást kínál.

59 000 Ft helyett

most 32 500 Ft

Direkt héjak

A direkt héj a leggyorsabb válasz az elszíneződött, a kedvezőtlen alakú vagy éppen réses fogakra! A fogaknak többnyire csak az ajak felőli felszínére készített, vékony (kb. 0,5 mm) héjat a fogorvos készíti a rendelőben, lenyomatvétel és csiszolás nélkül, így rövid időn belül eljutunk el az esztétikus, természetes hatású végeredményig.

37 600 Ft helyett

most 25 400 Ft

Cirkon korona

A cirkóniumdioxid kedvező anyagtulajdonságai miatt kiválóan alkalmas fogpótlások készítésére. A CAD/CAM technológiával készült, éppen ezért rendkívül pontos fogpótlás a fog egészséges csontszövetére vagy beültetett implantátumra helyezhető. A cirkon koronákat előszeretettel választjuk a látható helyen lévő foghiányok pótlására, mivel mind formájukban, mind színükben és transzparenciájukban természetes hatásúak és esztétikusak.

84 900 Ft helyett

most 65 000 Ft

Esztétikus fogszabályozás

Az egyre kényelmesebb és esztétikusabb fix, rögzített fogszabályozó készülékek miatt jelentősen megnőtt a fogszabályozási kedv a felnőttek körében is; a kor ma már nem akadály. Persze a felnőttkori fogszabályozás nem egyik pillanatról a másikra történik, a legoptimálisabb esetben is eltarthat egy évig. Arra is van lehetőség, hogy csupán esztétikailag avatkozzunk be, ilyenkor kevesebb ideig tart és kisebb költségekkel jár az eljárás.

359 000 Ft helyett

most 299 000 Ft

E.Max héjkerámia

Javítanál az amúgy egészséges fogaid esztétikáján, de úgy, hogy közben a beavatkozás ne menjen a fogak rovására? Akkor az E.Max héjkerámiát neked találták ki! A vékony porcelán héjjal a meglévő fogak lecsiszolása nélkül, minimális előkészítéssel kapunk kifogástalan mosolyt. A teljesen fémmentes héj szilárd, minőségi alapanyagból készül, így hosszú távú megoldást kínál.

59 000 Ft helyett

most 32 500 Ft

Direkt héjak

A direkt héj a leggyorsabb válasz az elszíneződött, a kedvezőtlen alakú vagy éppen réses fogakra! A fogaknak többnyire csak az ajak felőli felszínére készített, vékony (kb. 0,5 mm) héjat a fogorvos készíti a rendelőben, lenyomatvétel és csiszolás nélkül, így rövid időn belül eljutunk el az esztétikus, természetes hatású végeredményig.

37 600 Ft helyett

most 25 400 Ft

Esztétikus fogszabályozás

A szabályos fogazat nem kizárólag esztétikai kérdés; mivel a megfelelő szájhigiénét csak a rendezett fogsor teszi lehetővé, így a fogszabályozás a megelőzés, a fogmegtartás lényeges eszköze is. Az egyre kényelmesebb és esztétikusabb fix, rögzített fogszabályozó készülékek miatt jelentősen megnőtt a fogszabályozási kedv a felnőttek körében is; a kor ma már nem akadály. Persze a felnőttkori fogszabályozás nem egyik pillanatról a másikra történik, a legoptimálisabb esetben is eltarthat egy évig. Arra is van lehetőség, hogy csupán esztétikailag avatkozzunk be, ilyenkor kevesebb ideig tart és kisebb költségekkel jár az eljárás.

359 000 Ft helyett

most 299 000 Ft

Élpótlás

Kisebb baleset, koccanás miatt fogaink csorbulhatnak, letörhet belőlük egy darabka. A sérült fogat érdemes mielőbb kezeltetni, mert el is halhat, arról nem is szólva, hogy frontfogainknál már egészen apró hiány is feltűnő lehet. Amennyiben fogunk jelentős része ép maradt, az élpótlás gyors és esztétikájában is kiváló megoldás.

32 990 Ft helyett

most 26 700 Ft

Porcelán héjak

Kiváló megoldás a fogak közti rések zárására, a kisebb formai hibák, a fogfehérítéssel már nem orvosolható elszíneződések esetén. Akkor is a porcelán héjat választjuk, ha a páciens nem elégedett a fogai méretével, alakjával, vagy apró helyzeti rendellenességeket szeretne megszüntetni. A vékony kerámia héj lenyomat alapján, fogtechnikai laborban készül, és speciális rögzítési technikával kerül a fogakra. Frontfogak esetén alkalmazzuk.

63 000 Ft helyett

most 29 000 Ft

Direkt héjak

A direkt héj a leggyorsabb válasz az elszíneződött, a kedvezőtlen alakú vagy éppen réses fogakra! A fogaknak többnyire csak az ajak felőli felszínére készített, vékony (kb. 0,5 mm) héjat a fogorvos készíti a rendelőben, lenyomatvétel és csiszolás nélkül, így rövid időn belül eljutunk el az esztétikus, természetes hatású végeredményig.

37 600 Ft helyett

most 25 400 Ft

E.Max héjkerámia

Javítanál az amúgy egészséges fogaid esztétikáján, de úgy, hogy közben a beavatkozás ne menjen a fogak rovására? Akkor az E.Max héjkerámiát neked találták ki! A vékony porcelán héjjal a meglévő fogak lecsiszolása nélkül, minimális előkészítéssel kapunk kifogástalan mosolyt. A teljesen fémmentes héj szilárd, minőségi alapanyagból készül, így hosszú távú megoldást kínál.

59 000 Ft helyett

most 32 500 Ft

Cirkon korona / híd, implantátum

Nagyobb foganyagveszteség, komolyabb alaki hibák esetén fémmentes koronákat alkalmazunk. A cirkóniumdioxid kedvező anyagtulajdonságai miatt kiválóan alkalmas fogpótlások készítésére. A CAD/CAM technológiával, lézeres letapogatással készült, éppen ezért rendkívül pontos fogpótlás a fog egészséges csontszövetére vagy beültetett implantátumra helyezhető. A cirkon koronákat előszeretettel választjuk a látható helyen lévő foghiányok pótlására, mivel mind formájukban, mind színükben és transzparenciájukban természetes hatásúak és esztétikusak.

84 500 Ft helyett

most 69 900 Ft

E.Max héjkerámia

Javítanál az amúgy egészséges fogaid esztétikáján, de úgy, hogy közben a beavatkozás ne menjen a fogak rovására? Akkor az E.Max héjkerámiát neked találták ki! A vékony porcelán héjjal a meglévő fogak lecsiszolása nélkül, minimális előkészítéssel kapunk kifogástalan mosolyt. A teljesen fémmentes héj szilárd, minőségi alapanyagból készül, így hosszú távú megoldást kínál.

59 000 Ft helyett

most 32 500 Ft

Direkt héjak

A direkt héj a leggyorsabb válasz az elszíneződött, a kedvezőtlen alakú vagy éppen réses fogakra! A fogaknak többnyire csak az ajak felőli felszínére készített, vékony (kb. 0,5 mm) héjat a fogorvos készíti a rendelőben, lenyomatvétel és csiszolás nélkül, így rövid időn belül eljutunk el az esztétikus, természetes hatású végeredményig.

37 600 Ft helyett

most 25 400 Ft

A tudományt a mosolyod szolgálatába állítjuk

A BLABLA az egészségügyi és esztétikai fogászati eljárások tökéletes ötvözete, hiszen fogsorod átalakítása során kiváló szakorvosok a legmodernebb technológiával, eszközökkel és prémium minőségű anyagokkal dolgoznak. És hogy mik azok a technológiák, amelyeket segítségül hívunk a hibátlan mosoly megalkotásához?

SMYLIST – Nézd meg előre a mosolyodat!

Ugye milyen jó lenne látni hajfestés előtt, hogy hogyan fog állni az új szín? Vagy egy diéta előtt szemügyre venni, hogyan festünk majd a cél elérésekor? A forradalmi Smylist fogászati, esztétikai tervező szoftver pont ezt nyújtja: a programba betöltött fotódon megmutatjuk milyen leszel álmaid mosolyával! A szoftver segítségével nemcsak a teljesen egyénre szabott fogsorodat láthatod, de azt is, hogy milyen kezelésekre lesz szükséged ahhoz, hogy szakorvosaink a kívánt eredményt fájdalommentesen, a lehető legrövidebb idő alatt megvalósítsák. A Smylist nem csupán esztétikai, hanem anatómai faktorokat és személyiségtípust is figyelembe vesz, mint például az arc egyes képletei, harapási jellegzetességek, valamint a habitusod és a mosolyod közti harmóniát. A Symlisttal két legyet is ütünk egy csapásra: nemcsak egyedi, személyre szabott vizuális látványtervet adunk a kezedbe, hanem egy mérnöki precizitással elkészített, transzparens kezelési tervet is, amely garantáltan csak a szükséges beavatkozásokat tartalmazza – se többet, se kevesebbet!

MOCK-UP, WAX-UP - Próbáld ki előre a mosolyodat!

A wax-up egy viaszmintázat (wax-up = felviaszolás), amely segítségével a páciens számára is láthatóvá, megfoghatóvá válik a készülő fogpótlások pontos alakja, mérete, elhelyezkedése, vagyis az, hogy hova tartunk, mi a cél, és ami még fontosabb, hogy ezen wax-up alapján készül el a mock-up, amely egyfajta ideiglenes látványterv, formaterv a szájban.  A mock-up tulajdonképpen a végleges fogsorod előtti főpróba: lehetőséget ad, hogy élesben próbáld ki új fogsorodat –  még a kerámiamunkák megkezdése előtt. A mock-up több napon át viselhető a rá helyezett ideiglenes koronákkal, így lehetőséged lesz megismerkedni az érzéssel és a látvánnyal, és a tapasztalatok alapján még bármilyen módosítást is kérhetsz fogorvosodtól! Nagyobb volumenű, költségesebb esztétikai beavatkozáskor mindenképpen javasoljuk a wax-up és mock-up elkészítését, hiszen áruk elenyésző a kerámiamunka költségeihez képest. Ráadásul viselése után a jóval kidolgozottabb végleges fogsor megszokása szinte gyerekjáték!

ARTIKULÁTOR – Hogy a harapási funkció is tökéletes legyen!

Az artikulátor fogtechnikai eszköz láthatóvá teszi, hogyan harap a páciens, mennyi hely van a fogak vagy csiszolt fogak között. Nagyban segíti az orvos, és pláne a fogtechnikus munkáját: az állkapocsmozgások modellezésével, a nyitó-csukó, illetve az előre-, hátra és az oldalmozgások utánzásával hozzájárul a tökéletesen illeszkedő, jól funkcionáló fogászati pótlások kialakításához, és használatával elkerülhető a nem megfelelően kialakított fogpótlások okozta kóros állkapocs ízületi megbetegedések kialakulása.

ANTERIORES – A mosoly nagykönyve

A fogak és a mosoly esztétikájának Bibliája, egy olyan gazdagon illusztrált képeskönyv, amelyben bárki megtalálja a neki tetsző mosolyt. Az Anteriores kiválóan alkalmazható a mosoly stylinghoz, hiszen a fogak állásának számtalan változatát mutatja meg: milyen a formája, a mérete; milyen vonalat zár be az ínnyel, mekkora felületen találkozik a szomszédos foggal, milyen a dőlésszöge, a fogsor íve, és milyen a transzparenciája, stb.  A könyvet kézbe fogva biztosan meg fogsz lepődni, hogy hány szempontot kell figyelembe venni a mosoly tervezésekor! Amint azonban ezen túlteszed magad, az album nagy segítséggé, egyfajta iránytűvé válik, és végső soron leegyszerűsíti, hatékonyabbá teszi a döntési folyamatot.

INSIGNIA Advanced Smile Design – Induljunk ki a vágyott végeredményből!

Az Insignia szoftver a virtuális tervezést teszi lehetővé a fogszabályozásban: alkalmazásával visszafelé tudunk építkezni, vagyis az elérni kívánt végeredményből kiindulva tervezzük meg a fogszabályozó készüléket. Az Insignia nemcsak, hogy leszámol a hagyományos fogszabályozás kényelmetlenségeivel és lerövidíti a kezelési időt, de még teljesen egyénre szabott mosolyt is tervez. Mivel a szoftver a tervezéskor a lenyomat alapján számolja ki az ideális fogívet, így minden páciens egyénre szabott íveket kap. 

Kevesebb rendelői látogatás, rövidebb kezelési idő és garantáltan tökéletes végeredmény – ez a rendelőnkben is elérhető Insignia Advanced Smile Design!

SMILEWARP – Mentsd le a mosolyod!

Gondolkodtál már azon, hogy az őssejthez hasonlóan a mosolyodat is tárolhatod? Őrizd meg azt a mosolyt, ami igazán Te vagy!

A SmileWarp ötlete kollégánk, dr. Nagy Árpád fejéből pattant ki. A Smilewarp rendszer a fogászat világában elsőként nyújt lehetőséget a mosoly digitális lementésére, tárolására és a jövőbeli újbóli kivitelezésére. Így a természetes vagy balesetből származó fogkopás és fogvesztés utáni szájrehabilitáció során a legtermészetesebb, leghitelesebb, legszebb állapot állítható vissza. Hogy ez kinek lehet fontos? Például annak, aki egy fogászati beavatkozás során végre olyan fogsort kapott, amilyenről korábban csak álmodott, és az új mosolyát szeretné megőrizni, akár későbbi fogvesztés után is rekonstruálhatóvá tenni.

A fogorvosoknak is óriási segítséget nyújt fogpótlások, parodontológiai kezelések, implantációk alkalmával; teljes foghiány esetén pedig egyenesen felbecsülhetetlen értékű lehet, hiszen a szakemberek egyébként csak kevés támponttal rendelkeznének az ideális fogsor elkészítéséhez.

A SmileWarppal egy életre biztonságban van a mosolyod!

E.MAX preparálás nélküli héjkerámia – az a bizonyos hollywoodyi mosoly

„Szerencsére jók a fogaim, csak hát lehetnének szebbek!” Hányszor halljuk ezt a mondatot, igaz?

A héjkerámiák non plus ultrája a megoldás a számodra, ha fogaid egészségesek, csak éppen elszíneződtek, apró mértékű sérülés, kopás van rajtuk vagy esetleg hézagosak. Sokakban merül fel az igény, hogy javítanánk az amúgy egészséges fogaink esztétikáján, de úgy, hogy közben a szépészeti beavatkozás ne menjen az ép fogaink rovására. Az E.Max erre az igényre ad kíméletes és hatékony választ! Ezzel a kontaktlencséhez hasonló vékonyságú porcelán héjjal a meglévő fogak lecsiszolása nélkül, minimális előkészítéssel kapunk kifogástalan mosolyt. A héj szilárd, minőségi alapanyagból készül, így hosszú távon nyújt tartós megoldást. Mivel kerámiából van, ezért fémmentes és hipoallergén. Megjelenésében teljesen élethű, nem különböztethető meg a természetes fogaktól. Az eredmény maga a tökéletes sztármosoly!

CT SCAN – A lényeg a részletekben rejlik

A panorámaröntgen a mai napig fontos segítség a fogorvoslásban, de az egyre korszerűbb fogászati beavatkozások szükségessé tették a még pontosabb diagnosztikát. Erre válasz a hazánkban is mind elterjedtebb 3D fogászati CT, amely számos előnnyel bír. A CT által készített felvétel háromdimenziós, így a páciens szájürege minden irányból kielemezhető. Megmutatja, hogy milyen vastag és sűrű a csontszerkezet, és képet ad a környező anatómiai képletek pontos lefutásáról. Ez fogászati implantátum alkalmazása esetén lehet fontos, hiszen így látható, hogy a csont mely ponton elég vastag és jó minőségű ahhoz, hogy oda műgyökeret lehessen beültetni. A CT-felvétel rendkívüli részletességgel dolgozik, és olyan pontos képet ad, hogy még a legapróbb, rejtett problémákat (pl. egy bent maradt gyökérdarab) is megmutatja, így maximálisan precíz lesz a diagnózis és személyre szabott a kezelés. Gyors, hiszen egy teljes 3D CT-felvétel kb. 30 másodperc alatt elkészül, és mivel néhány másodperccel később már meg is jelenik a CT-hez csatlakoztatott számítógép kijelzőjén, így a kész felvétel rögtön kielemezhető.

A jövő fogászata közelebb van, mint gondolná!

Hogy miért állítjuk ezt? Mert a Madenta Fogászati Központba érkező páciensek a klinikával történő találkozás első pillanatától kezdve az utolsóig kivételes minőséggel szembesülnek. A 2000 óta működő klinikánkon a kezdetektől az volt a cél, hogy a szakma élvonalába jussunk, és ott is maradjunk. Ezt úgy érjük el, hogy már 18 éve nyújtjuk a fogászati kezelések teljes skáláját a lehető legmagasabb színvonalon a páciensek számára. Természetesen a kiemelkedő szakmai munkán túl egy sor egyéb kritériumnak is igyekszünk megfelelni, amelyek mind pácienseink elégedettséget célozzák.

Jelentkezz be!

No Fields Found.