Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés

Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés
Prevenció

Fogaink tisztítása szükséges, de sokszor nem elegendő. A prevenció része a rendszeres szűrés és a tanácsadásokon való részvétel! Jöjjön el rendelőnkbe, és védje fogait hosszú távon!

Bejelentkezés

Kezelés

Orvosaink

Kedves Mónika

Kedves Mónika
Rendelési idő

Zsiga Mónika

Zsiga Mónika
Rendelési idő

Áraink

Kezelés Árak
Szájhigiéniás szaktanácsadás (instruálás, motiválás) 6 000 HUF
Ózonkezelés - 1 fog 5 000 HUF
Ózonkezelés - teljes száj 16 000 HUF
Barázdazárás 8 - 12 000 HUF
DIAGNOdent lézeres vizsgálat 7 000 HUF

Jó tudni

  • Fogainknak az alábbi vitaminokra van szüksége: D-, A-, C- és B-vitamin.
  • A szénhidrátok ártanak fogainknak.
  • A fogainknak az alábbi ásványi anyagokra van szüksége: Ca, P, F, Mg, Mo.
  • A prevenció lényege – nevéből kiindulva – a megelőzés. Cél, hogy szájüregünk minél egészségesebb és higiénikusabb legyen. A fogászati prevenciónak négy alapja van: az egészséges táplálkozás, a helyes táplálkozás, a barázdazárás és a rendszeres szűrés.

  • A fehérjék és vitaminok táplálják, míg a répacukor és fehér péksütemények ártanak fogainknak. Azonban a helyes táplálkozás már magzatkorban meghatározó: a kismama feladata, hogy olyan tápanyagokat vigyen be a szervezetébe, melyek a magzat fejlődését segítik. Ezt követően a kisbabák számára főképp anyatejet javaslunk, hiszen ebben van a legtöbb tápanyag, amelyre a csecsemőnek szüksége van. A cseperedő apróságokat pedig már egész kicsi korukban az egészséges étrendre kell szoktatni.

  • A barázdazárás elvégzése ajánlott már gyermekkorban, megelőzés céljából. A rágófogak felülete egyenetlen, barázdákkal tagolt, melyekben gyakran alakul ki szuvasodás a nehezebb tisztíthatóság miatt. Ez az egyszerű és fájdalommentes kezelés segít csökkenteni a fogak romlásának esélyét.

  • Évente minimum kétszer ajánlott fogorvoshoz kivizsgálásra járni, ahol a legmodernebb, legkorszerűbb eszközök segítségével könnyedén észrevehetők a legapróbb sérülések, kezelésre váró területek.

Ne maradjon le a
Madenta akciókról!

Visszahívást kérek!

Navigate top