Parodontológia

A parodontológia a fogágy-betegség kezelésével foglalkozó tudományág. A fogágy-betegség leggyakoribb oka a baktériumok jelenléte, ami elmeszesedéséből álló fogkövet eredményezhet a fogfelszínén.

A parodontológia tudománya foglalkozik az íny  egészséges körülmények közötti visszahúzódásának orvoslásával, az ebből adódó esztétikai és funkcionális zavarok helyreállításával is. A helyi tényezőkön kívül az egyéni hajlam és egyéb súlyosbító betegségek megléte sem hagyhatók figyelmen kívül. Ennek megfelelően a Madenta Fogászati Központban célunk az egyénre szabott tökéletes szájhigiéné kialakítása és a szisztémás tényezők feltárása A fogágy-betegség kezelésének fő stratégiája a baktériumok eltávolítása, továbbá azok tartós távoltartása.

 

Tünetek:

  • fogínyvérzés
  • kellemetlen szájszag
  • fogak enyhe fokú mozgathatósága
  • fogíny visszahúzódása
Szolgáltatás Ár
Parodontológiai szakvizsgálat 8 000 HUF
Parodontological medical examination
Nyitott kürett 38 000 HUF-tól
Open curettage

Visszahívást kérek!

Kedves Pácienseink!

Tekintettel a Nemzeti Népegészségügyi Központ 15150-1/2020/EÜIG határozatra, működésünket a mai naptól FELFÜGGESZTJÜK az alábbi tiltás alapján: „Az új koronavírus (2019-nCoV) okozta fertőzéssel kapcsolatos megbetegedésekkel összefüggésben 2020. 03.17. napjától visszavonásig a fogászati szakellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatók számára a nem sürgős fogászati beavatkozások elvégzését megtiltom.” [Tovább a teljes határozatra]

Az érintett időszakban telefonos ügyeletet tartunk, a +36 1 267 1601-es, illetve a +36 20 561 6365-ös telefonszámon érhetnek el bennünket. Bármilyen fogászati kérdés, probléma esetén keressenek bennünket bizalommal, és mi segítünk!

Vigyázzanak magukra és egymásra! A Madenta csapata