Fogászati konzultáció

Képzett szakorvosaink a röntgen felvétel elemzését és a részletes szájvizsgálatot követően személyre szabott kezelési tervet készítenek Önnek.

Konzultacios

Röntgen felvétel

A pontos kezelési terv elkészítéséhez, egy esetleges probléma diagnosztizálásához röntgen felvételt készítünk ( pl.: digitális panoráma röntgen, intraorális röntgen, teleröntgen).

 

Szájvizsgálat, kezelési terv

Képzett szakorvosaink a röntgen felvétel elemzését és a részletes szájvizsgálatot követően személyre szabott kezelési tervet készítenek, átbeszélik a pácienssel a felmerülő kérdéseket és a lehetséges kezelési alternatívákat.

Diagnodent lézeres vizsgálat

A fogorvosok általában szabad szem és egy apró szonda segítségével állapítják meg, milyen mértékű a fogak szuvasodása, így könnyen lehet, hogy nem veszik észre a hajszálvékony repedéseket és a fogak felszínének láthatatlan elváltozásait. A Diagnodent egy lézeres diagnosztikai eszköz, amely segítségével nagyon pontosan ki lehet mutatni a fog felszínén keletkező, szabad szemmel alig látható szuvasodásokat. A Diagnodent lézersugarat bocsát a fogakra, amelyek letapogatják annak felszínét és visszaverődnek a készülék érzékelőjébe. A fénysugár a fogak közötti résekbe és apró hajlatokba is behatol, így semmi sem marad rejtve előtte.

Ez a diagnosztikai kezelés teljes mértékben fájdalommentes. Gyakorlatilag olyan érzés, mintha egy apró lámpával végigvilágítanának a fogainkon.

Jó tudni

A Diagnodent lézeres kezelés teljes mértékben fájdalommentes; olyan érzés, mintha egy apró lámpával világítanának végig fogainkon.

  • Kismamák és gyermekek számára is teljesen biztonságos!
Szolgáltatás Ár
Szájvizsgálat, állapotfelmérés, konzultáció 5 500 HUF
Góckutatás csomag (szájvizsgálat, konzultáció + digitális panoráma röntgen) 10 000 HUF
Kofferdam (nyálrekesz) izolálás 6 000 HUF
Digitális panoráma Röntgen (OPT) 5 900 HUF
Digitális panoráma Röntgen (OPT) elvitel esetén 7 500 HUF
Periapicalis felvétel 2 900 HUF
CT felvétel 10 000 - 24 000 HUF
CT felvétel kiírása vagy továbbítása 3 000 HUF
Bitewing felvétel 2 900 HUF
Teleröntgen 5 000 HUF
Rendelkezésre állási díj (le nem mondott, vagy 4 órán belül lemondott időpont esetén számlázható ki) 3 000 HUF/15 perc
DIAGNOdent lézeres vizsgálat 7 000 HUF

Visszahívást kérek!