Láthatatlan fogszabályozás

Fogszabályozásba vágna, de nem akármilyen feltételekkel? Legyen kényelmes, gyors és hatékony, ne befolyásolja életstílusát, mindennapjait és mindenekelőtt: legyen mások számára észrevehetetlen?

Akkor szépüljön az esztétikus fogszabályozás csúcsának tekinthető láthatatlan Invisalign® rendszerrel!

Mitől olyan szenzációs az Invisalign®?

 • Széleskörűen alkalmazható: Enyhe, közepes, valamint egyes bonyolultabb esetek kezelésére is alkalmas.
 • A végeredmény a kezelés megkezdése előtt látható: A ClinCheck® virtuális 3D szoftver előre megjeleníti azon mozgások sorozatát, melyeken a fogai végig fognak haladni a fogszabályozás során, így Ön képet kap a kezelés menetéről és előre láthatja, miként mutat fogsora az Invisalign® kezelés végeztével. Ez nem pusztán rendkívül látványos és motiváló „mutatvány”, de gyakorlatilag egy háromdimenziós kezelési terv! A leglátványosabb újítás a szoftver felületén, hogy a mosolyát is előre megtervezi.
 • Hajszálpontosan tervezhető: A szoftveres tervezés eredményeként az egész folyamat szinte tökéletesen prognosztizálható, a végeredmény szó szerint előre látható, a várható kiadások pedig pontosan kalkulálhatók.
 • Diszkrét: A speciális anyagból készült vékony, láthatatlan sínek külső szemlélő számára gyakorlatilag észrevehetetlenek, ezért diszkrét megoldást kínálnak, felszabadultan megélt kezelési időszakot tesznek lehetővé.
 • Gyors: Az Invisalign® fogszabályzók akár már 3 hónap után szembeötlő változást eredményezhetnek. A várható kezelési időtartam az eset komplexitásától függően 3-18 hónap között lehet.
 • Komfortos: A sín viselése hamar megszokható és kényelmes, nincsenek a szájüreget vagy a fogínyt irritáló fémdrótok, bracketek.
 • Fájdalommentes: A lágy erőkkel működő sínek a fogakat apró lépésenként mozgatják, ezért a kezelés kíméletes, fájdalommentes.
 • Kivehető: A készüléket naponta 22 órán át érdemes viselni, étkezéskor és szájápoláskor el kell távolítani. Így Ön bármit ehet és könnyedén fenntarthatja a megfelelő szájhigiéniát. A különleges alkalmakat is felszabadultan élheti meg, hiszen időnként nyugodtan megszabadulhat a síntől egy-egy órára.
 • Kevés fogorvosi vizit: A rendelői látogatások száma és hossza jelentősen csökken azzal, hogy a sínek egy részét előre odaadjuk. Ezeket 7-10 naponta Ön cseréli a következő kontrollig, amikor újabb sínekkel távozik.
 • Szabadság: A kezelés ideje alatt nincsenek megszorítások, korlátozások, a készülék valójában alig befolyásolja a mindennapjait. Ön megkötések nélkül étkezhet, bátran sportolhat, felszabadultan mosolyoghat!

Az aligner rendszer alkalmazásának lépései:

 1. Lenyomatvétel: digitális vagy hagyományos úton.
 2. Tervezés: virtuális 3D kezelési terv készül a fogszabályozás teljes folyamatáról a ClinCheck® 3D szoftver segítségével.
 3. Elkészítés: az Invisalign® rendszerhez kifejlesztett speciális átlátszó anyagból 3D technológiával nyomtatott, a fogakra precízen illeszkedő, individuális műanyag síneket gyártanak.
 4. Átadás: a egyedileg gyártott sínek tökéletesen illeszkednek a fogsorhoz, hatásuk egymásra épül.

 

Mit takar az Invisalign® elnevezés?

Ez az USA-ból származó innovatív technológia láthatatlan, kivehető fogszabályozó sínek (alignerek) sorozatával egyenesíti ki a kusza fogsort. A páciensek legalább 70%-nál alkalmazható, közepes elváltozások, egyes bonyolultabb esetek kezelésére is megfelelhet.

A technológiához kifejlesztett speciális anyagból készült sínek hatása egymásra épül, ez tartja folyamatos mozgásban a fogakat, hogy azok a megfelelő helyre és pozícióba kerüljenek.

Nincsenek rejtett költségek!

Az Invisalign® esetében az az összes sínre, tehát a fogszabályozás teljes időtartamára kalkuláljuk az árakat. Ha a tervezettnél több sínre lesz szükség, az Önnek már csak minimális plusz kiadást jelent, mivel az esetleges újabb sínek költségét a gyártó átvállalja. További jó hír, hogy az Invisalign® Full csomag ára most két részletben is kiegyenlíthető!

Úgy érzi, az Invisalign® az Ön választása?

Mint sok másban, e technológia bevezetésében és alkalmazásában is úttörő volt a Madenta! Dr. Borsos Gabriella fogszabályozó főorvosunk az elmúlt több mint 10 évben átfogó tudást és kiemelkedően nagy rutint szerzett az Invisalign® fogszabályozó rendszer alkalmazásában.

Kérjen hozzá időpontot állapotfelméréssel egybekötött konzultációra, ahol kiderül, vajon az Ön problémájára megoldást kínálhat-e ez a fantasztikus innováció!

Szolgáltatás Ár
Bevezető kezelések
Introductory treatments
Első fogszabályozó konzultáció 10 000 HUF
Initial orthodontic consultation HELYETT INGYENES
Invisalign dokumentáció (3D-s ClinCheck®-kel) 200 000 HUF
Invisalign documentation (with 3D ClinCheck®)
Kezelések készülékek szerint
Treatments according to device
Láthatatlan Invisalign® kezelés egy állcsontra 270 000 / 615 000 HUF
Invisible Invisalign® treatment per upper or lower HELYETT 216 000 / 492 000 HUF
Láthatatlan Invisalign® kezelés két állcsontra 397 000 / 810 000 / 1 385 000 HUF
Invisible Invisalign® treatment, both upper and lower HELYETT 317 600 / 648 000 / 1 108 000* HUF
*Az Invisalign® Full csomag ára most két részletben is kiegyenlíthető!

Visszahívást kérek!