Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés

Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés
Fogékszer

Tegye mosolyát egyedivé! Dekoratív fogékszereinkkel mosolyát még esztétikusabbá teheti, viselheti folyamatosan, vagy egy-egy eseményre. Felhelyezése és eltávolítása rövid időt vesz igénybe és nem károsítja a fogzománcot!

Bejelentkezés

Kezelés

Mosolyunkat is öltöztethetjük kis ékkövekkel. A fogékszer a felső kismetsző fogra felragasztott apró, különféle színű kő, ezüst, arany, fehérarany, vagy nemesfém és kő kombinációjú, bármilyen forma lehet. Használható folyamatosan, vagy időszakonként, pl. egy-egy kiemelt eseményen és bármikor könnyen eltávolítható, amennyiben nem kívánjuk tovább hordani.

A fogékszer rögzítése

Felhelyezéskor a fog előkészítése – fúrás, érzéstelenítés – nem szükséges. Az ékszert speciális ragasztóval rögzítjük a fog felszínén, felhelyezése körülbelül 10-15 percet vesz igénybe.  A ragasztó összetétele a fogzománcot nem károsítja. Az ékszer többnyire hónapokig a fogon marad, evés és tisztítás során nem esik le, a fogmosást nem akadályozza.

Orvosaink

Kedves Mónika

Kedves Mónika
Rendelési idő

Zsiga Mónika

Zsiga Mónika
Rendelési idő

Dr. Erdélyi Fruzsina

Dr. Erdélyi Fruzsina
Rendelési idő

Dr. Regős Hedvig

Dr. Regős Hedvig
Rendelési idő

Dr. Kis Réka

Dr. Kis Réka
Rendelési idő
KezelésÁrak
Fogékszer15 000 HUF

Jó tudni

  • Ajánlott a fogékszer felhelyezésénél fogorvos segítségét kérni, hiszen az otthoni megoldások károsíthatják a fogzománcot. A fogékszert egy speciális ragasztóval rögzítik a fogon, nem mindegy tehát, hogy milyen ragasztót használunk a célra.
  • Ha már felhelyezett fogékszerünk van, bizonyos kezelések (pl. fogfehérítés, fogkő-eltávolítás), ezért javasolt ezeket a kezeléseket az ékszer felhelyezése előtt elvégeztetni.
  • Közkeletű tévhit, hogy fúróval készítik elő a fogékszer számára a felszínt. Ha a fogékszer csak a fogzománc megsértésével lehetne felhelyezhető, akkor a beavatkozást fogorvosi rendelőkben nem végeznék el.
  • Nem ajánlott fogékszer felhelyezése éjszakai fogszabályzó használata mellett, mivel a fogszabályozót a fogak formájához igazítva készítik el.

Ne maradjon le a
Madenta akciókról!

Visszahívást kérek!

Navigate top