Gyökérkezelés

Dentálhigiénia, fogkő-eltávolítás

Dentálhigiénia, fogkő-eltávolítás

Kő kövön nem marad! – Professszionális fogtisztítás

Nem. A fogak és az íny egészségének megőrzéséhez nem elegendő az, ha napi kétszer, akár háromszor fogat mosunk és fogköztisztító eszközöket, szájvizet, esetleg szájzuhanyt használunk.

Csak az mondhatja el magáról, hogy valóban mindent megtesz fogai és az ínye, végső soron az általános egészségi állapota érdekében, aki félévente, évente felkeresi dentálhigiénikusát egy professzionális fogtisztításra. Az otthoni alapos szájápolás elengedhetetlen, de a fogkefénkkel – még ha valóban profi módon bánunk is vele – soha nem tudunk minden ételmaradékot és egyéb szennyeződést eltávolítani, arról nem beszélve, hogy a legszabályosabb fogsornak is akadnak nehezen hozzáférhető, akár megközelíthetetlen területei. A fog felszínén így színtelen, ragacsos, baktériumokkal teli lepedékréteg (dentális plakk) képződik, ami gyengíti a fogzománcot és károsítja az ínyt, fogszuvasodást, fogínysorvadást okoz. A plakk idővel megszilárdul, elmeszesedik (mineralizáció) és belőle fogkő képződik.

Konzultáció

Ózonfogászat gyerekeknek

Ózonfogászat gyerekeknek

Fogszuvasodás kezelése fúrás és fájdalom nélkül – az ózon erejével!

Az ózonkezelés során a fogszuvasodást okozó baktériumok eltávolításához nincs szükség fogszövet eltávolítására, azaz fúrásra, mert a mikróbákat ózonnal tesszük ártalmatlanná. Az ózonkezelés segítségével a fogak apró repedéseiben megbújó baktériumok is elpusztíthatók!A beavatkozás teljesen biztonságos, gyorsan kivitelezhető és mentes a kellemetlenségektől, fájdalomtól, így a gyerekek jól élik meg a kezelést.

Fogfehérítés

Fogfehérítés

Fogfehérítés

Az emberiség mozgalmas történetében „semmi sem állandó, csak a változás maga” (Hérakleitosz).

A tojást hol a koleszterinszint fő ellenségének, hol „superfood”-nak kiáltják ki. Egyszer a kifejezetten telt, máskor a betegesen sovány számít ideális női alkatnak. A mosoly megítélése is koronként és kultúránként változik. A japán gésák a csábítás eszközeként évszázadokon át feketére színezték fogaikat, de a fogfeketítés gyakorlata a mai napig él Kína, a Csendes-óceáni szigetek, valamint Délkelet-Ázsia több etnikai kisebbségén belül.