Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés

Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés

All-ON-4

A látható vagy nagy volumenű foghiány komoly szociális, pszichikai és esztétikai következményekkel jár, ráadásul - de ez igaz akár egyetlen fog hiányakor is! – egészségügyi kockázatokat is rejt magában.

Konzultáció

Képzett szakorvosaink a röntgen felvétel elemzését és a részletes szájvizsgálatot követően személyre szabott kezelési tervet készítenek Önnek.

Dentálhigiénia, fogkő-eltávolítás

Az ultrahangos fogkő eltávolítással rövid idő alatt visszanyerheti fogainak fehérségét, dentálhigiénés tanácsadásunkkal pedig hosszú távon megőrizheti csillogó mosolyát.

Fogfehérítés

Fehérítse fogait akár 6-7 árnyalattal, hogy elbűvölő mosolya legyen! A Madenta Fogászati Központban helyben is elvégeztetheti a kezelést, de az otthoni fehérítésben is szakszerű segítséget nyújtunk! A dohányzás, kávé, tea okozta elszíneződések eltüntetésére, a sárgás fogak kifehérítésére ezek a rendszerek nagyon jó, hatásos megoldást nyújtanak.

Fogtömések

A fogszuvasodás igen kellemetlen tüneteket okozhat: gyakran fájdalommal, gyulladással, legsúlyosabb esetben akár a szuvas fog elvesztésével is járhat. Sok esetben a szuvasodás kezdetben nem észlelhető, ezért fontos, hogy rendszeresen járjon fogászati ellenőrzésekre - így az elváltozás gyakran visszafordítható!

Fogászati héjak

Elszíneződtek fogai? Nem elégedett azok alakjával? Esetleg túl nagy rés van közöttük? Erre nyújtanak megoldást a hagyományos héjak és a mosolytervezés!

Fogékszer

Tegye mosolyát egyedivé! Dekoratív fogékszereinkkel mosolyát még esztétikusabbá teheti, viselheti folyamatosan, vagy egy-egy eseményre. Felhelyezése és eltávolítása rövid időt vesz igénybe és nem károsítja a fogzománcot!

Gyökérkezelés

A gyökérkezelés egy lassú, nagy precizitást igénylő kezelés, azonban elkerülhetetlen a gyulladásban lévő fogak megmentéséhez. Szakorvosaink hozzáértő segítséget nyújtanak abban, hogy a folyamat a teljesen fájdalommentes legyen, az eredmény pedig garantáltan elégedetté tegye Önt.

Fogászati implantátum

Egy foghiányos mosoly azon kívül, hogy nem esztétikus, gyakran a többi egészséges fog romlását is eredményezheti. Ezért érdemes már egy hiányzó fogat is pótolni, melynek legkorszerűbb módja a fogászati implantátum beültetés.

Parodontológia

A parodontológia a fogágy-betegség kezelésével foglalkozó tudományág. A fogágy-betegség leggyakoribb oka a baktériumok jelenléte, ami elmeszesedéséből álló fogkövet eredményezhet a fogfelszínén.

Fogpótlások

Legyen szó két fog közötti nagyobb távolságról vagy teljes fogsor pótlásáról, szakembereink a legkorszerűbb eszközökkel állítják helyre hiányos fogsorát.

Fogszabályozás

A szabálytalan vagy torlódott a fogsor, a fogak közötti túl nagy rések vannak, fájó állkapocs fogszabályozást igényelnek. Rendelőnkben a legmodernebb fogszabályozó készülékek teljes spektrumával várjuk!

Gyermekfogászat

Előzze meg gyermeke fogainak romlását! Hozza el őt egy konzultációra, beszélgetésre, hogy az első, kellemes élmények határozzák meg a későbbiekben szükséges kezelések hangulatát.

Altatás, bódítás

Ma már azoknak sem kell aggódni, akik számára a fogászati beavatkozások puszta gondolata is rémisztő! A fokozott szorongás és egyes - fogászati kezeléseket megnehezítő - egészségügyi problémák kiküszöbölésére rendelőnkben lehetőséget biztosítunk az altatásban végzett kezelésekre.

Fogászati kezelés kismamáknak

Segítünk megőrizni a kismamák fogainak épségét a terhesség és szoptatás időszakában is!

Ózonfogászat

Az ózonfogászat során a fogszuvasodást okozó baktériumokat úgy pusztítjuk el, hogy nem távolítunk el feleslegesen ehhez fogszövetet, azaz nem fúrunk, hanem az ózonnal tesszük őket ártalmatlanná. Az ózónkezelés segítségével a fogak apró repedéseiben lévő baktériumok is elpusztíthatók!

Prevenció

Fogaink tisztítása szükséges, de sokszor nem elegendő. A prevenció része a rendszeres szűrés és a tanácsadásokon való részvétel! Jöjjön el rendelőnkbe, és védje fogait hosszú távon!

Ne maradjon le a
Madenta akciókról!

Visszahívást kérek!

Navigate top