Elhivatott vagy a szakmád iránt? Lelkesen, lelkiismeretesen, teljes odaadással végzed a munkádat? Nyitott vagy a folyamatos fejlődésre, tanulásra? Tudsz és szeretsz másokkal együttműködve, csapatban dolgozni? Stabil, komoly presztízzsel bíró munkahelyre vágysz? Érted, hogy a gyakorlatban mit jelent a kifejezés: „páciensközpontú szemlélet”?

Csatlakozz hozzánk! Jelenleg az alábbi pozíciókra keressük leendő kollégáinkat:

Fogászati asszisztenst keres a Madenta!

A jövő fogászata közelebb van, mint gondolnád! Belvárosi, exkluzív, piacvezető, elsősorban nemzetközi pacientúrával rendelkező fogászati magánklinikánk fiatalos csapatába fogászati asszisztenst keresünk!

tovább

Pénzügyi munkatársat keres a Madenta!

A jövő fogászata közelebb van, mint gondolnád! Belvárosi, exkluzív, piacvezető, elsősorban nemzetközi pacientúrával rendelkező fogászati magánklinikánk fiatalos csapatába pénzügyi munkatársat keresünk!

tovább

Ügyfélszolgálati munkatársat keres a Madenta!

A jövő fogászata közelebb van, mint gondolnád! Belvárosi, exkluzív, elsősorban nemzetközi pacientúrával rendelkező fogászati magánklinikánk fiatalos csapatába ügyfélszolgálati munkatársat keresünk!

tovább

A Madenta mint munkahely

Itt olvashatsz rólunk, csapatunkról és a főorvosunkról, a fogászatunk hátteréül szolgáló cégcsoportról. Megtudhatod azt is, hogy a jövő fogászatában milyen jövő várhat rád, illetve eláruljuk, hogyan érjük el azt, hogy évtizedek óta biztonságérzetet adunk csapatunk tagjainak és pácienseinknek egyaránt.

Madenta Coportkép

Mi a Madenta brand lényege?

Brand kézikönyvünkből megtudhatod, melyek céges kultúránk gyökerei, milyen értékek határozzák meg küldetésünket és azt, ahogyan egymásra és pácienseinkre tekintünk. Mi az, ami megkülönböztet bennünket másoktól?