Közénk tartozol?

A Madenta munkatársaiként elhivatottak vagyunk a szakmánk iránt, hivatásként tekintünk rá. Lelkesen, teljes odaadással végezzük munkánkat. Nyitottak vagyunk a folyamatos fejlődésre, tanulásra. Szeretünk csapatban dolgozni, támogatjuk egymást. Fontos számunkra a stabilitás, lojalitás. Értjük, hogy a gyakorlatban mit jelent a kifejezés: „páciensközpontú szemlélet”.

Ha mindez neked is menne, csatlakozz hozzánk! Jelenleg az alábbi pozíciókra keressük leendő kollégáinkat:

Fogászati asszisztenst keres a Madenta!

A jövő fogászata közelebb van, mint gondolnád! Belvárosi, exkluzív, piacvezető, elsősorban nemzetközi pacientúrával rendelkező fogászati magánklinikánk fiatalos csapatába fogászati asszisztenst keresünk!

tovább

Ügyfélszolgálati munkatársat keres a Madenta!

A jövő fogászata közelebb van, mint gondolnád! Belvárosi, exkluzív, elsősorban nemzetközi pacientúrával rendelkező fogászati magánklinikánk fiatalos csapatába ügyfélszolgálati munkatársat keresünk!

tovább

Keressük új fogorvos kollégánkat protetika és esztétikai fogászat területre!

A jövő fogászata közelebb van, mint gondolnád! Belvárosi, exkluzív, több mint két évtizede piacvezető, elsősorban nemzetközi pacientúrával rendelkező fogászati magánklinikánk fiatalos, pörgős csapatába keressük protetika és esztétikai fogászat területén jártas fogorvos kollégánkat!

tovább

A Madenta mint munkahely

Itt olvashatsz rólunk, csapatunkról és a főorvosunkról, a fogászatunk hátteréül szolgáló cégcsoportról. Megtudhatod azt is, hogy a jövő fogászatában milyen jövő várhat rád, illetve eláruljuk, hogyan érjük el azt, hogy évtizedek óta biztonságérzetet adunk csapatunk tagjainak és pácienseinknek egyaránt.

Madenta Coportkép

Nevünk a védjegyünk!

Márkakézikönyvünkből megtudhatod, melyek céges kultúránk gyökerei, működésünk alappillérei, és hogy milyen értékek határozzák meg azt, ahogyan egymásra és pácienseinkre tekintünk – vagyis fény derül arra, mi teszi a Madentát egyedivé!