MOST 20-40% KEDVEZMÉNY MINDEN ESZTÉTIKAI KEZELÉSRE!

Jelentkezz be most
ingyenes konzultációra!

RAGYOGÓ ŐSZ, RAGYOGÓ MOSOLY!

Bár a nyárnak vége, de a mi lelkesedésünk végtelen. Annyira szerettétek egyedülálló nyári akciónkat, hogy úgy éreztük, nem tehetjük meg, hogy most leállunk vele! Ezért GLAMSMILE AKCIÓNKAT MEGHOSSZABBÍTJUK és az esztétikai fogászati beavatkozásaink árából –  legyen az egy frissítő dentálhigiéniai kezelés vagy teljes szájrehabilitáció – 20, 30, akár 40% ENGEDMÉNYT adunk!

Ráadásul most a csúcsminőségű Nobel implantátumokhoz
és a forradalmi All-on-4 eljáráshoz 15% KEDVEZMÉNNYEL juthattok hozzá!

Mit kínálunk Neked?

20-40%
KEDVEZMÉNY

Esztétikai fogászati beavatkozásaink árából – legyen az egy frissítő dentálhigiéniai kezelés vagy teljes szájrehabilitáció – 20, 30, akár 40% engedményt adunk! A csúcsminőségű Nobel implantátumokhoz és a forradalmi All-on-4 eljáráshoz pedig szintén kedvezménnyel, 15%-kal csökkentett áron juthattok hozzá!

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Az ingyenes konzultáció során megtudhatod esztétikai fogorvos specialistánktól, hogy a Te problémádra milyen kezelés hozhat megoldást.

INGYENES KEZELÉSI TERV

Amennyiben komplexebb beavatkozásra van szükséged, kezelési tervet készítünk. A személyre szabott, részletekbe menő tervezetből egyértelműen tudni fogod, hogy mire számíthatsz időtartam és költségek tekintetében.

INGYENES INFEKCIÓ-
KONTROLL

Természetesen a korábban bevezetett, a pácienseink és munkatársaink védelme érdekében alkalmazott szigorú járványügyi protokollhoz továbbra is ragaszkodunk, de az ezzel együttjáró, 10.000 Ft-os infekciókontroll díjat nem számoljuk fel!

TÖBBÉVES GARANCIA

Kizárólag első osztályú anyagokkal és a legmagasabb szintű szaktudással dolgozunk, így klinikánkon igen ritkán fordulnak elő garanciális esetek. Természetesen az általunk nyújtott szolgáltatásokra többéves garanciát nyújtunk. Néhány példa: fix fogpótlások, korona, híd: 3 év; inlay: 3 év; héjak: 2 év.

Ajánlatunk minden 2020. június 15. - november 15. között aláírt kezelési tervre érvényes.

Kihagyni a kihagyhatatlant?
Azt már nem! Bejelentkezem
ingyenes konzultációra!

És hogy mi az a GlamSmile?

A GlamSmile az esztétikai fogászat terén általunk képviselt szemlélet. Nálunk a mosoly esztétikai tökéletesítése egy sor összetett szempont alapján, személyre szabottan történik. A tudatos tervezésen alapuló kivitelezést az esztétikai fogászat területén már bizonyított specialistáink végzik, a legnívósabb anyagokat és legkorszerűbb technológiákat alkalmazva. A komplex folyamat eredményeként nem csupán egy jól funkcionáló és esztétikus, de a vonásaidhoz és személyiségedhez harmonikusan illeszkedő mosolyt kapunk. Legyen szó bármilyen beavatkozásról, a GlamSmile szemlélet azt teszi lehetővé, hogy ne csupán egy kezelést kínáljunk Neked, hanem stílust – a Te egyedi stílusodat!

Készen állsz arra, hogy 24 órán belül megforduljon Veled a világ?

Mert ha belevágsz az All-on-4 kezelésbe, ez fog történni!

De mi is az az All-on-4?

 

Az All-on-4 eljárás a mai implantológia egyik csúcsát jelentő technológia, amely azonnali megoldást jelenthet teljes foghiány esetén is!

Az eljárást alkalmazva az esetleg még meglévő, de használhatatlan saját fogak eltávolítása és az implantátumok beültetése után azonnal, akár 24 órán belül rögzített ideiglenes fogsort kap a páciens, amellyel teljes életet élhet, nagyokat mosolyoghat, jóízűeket ehet, alaposan rághat. És a bónusz: a speciális technológia elégtelen csontállomány esetén is alkalmazható csontpótló műtét nélkül!

Biztonságos, gyors, fájdalommentes beavatkozás – azonnali jelentős életminőség javulás: ezt nyújtjuk, ráadásul most akciós áron!

Kedvezményes Áraink

KezelésekKedvezményes ár
Teljes szájvizsgálat, konzultáció és kezelési terv7 000 Ft INGYENES-100%
Cirkónium korona85 900 Ft 68 720 Ft-20%
Full-kontúr cirkónium korona74 900 Ft 59 920 Ft-20%
Fémkerámia korona vagy hídtag59 900-63 900 Ft 47 920-51 120 Ft-20%
Kerámia héj84 900 Ft 67 920 Ft-20%
Direkt kompozit héj47 900 Ft 38 320 Ft-20%
Indirekt kompozit héj53 900 Ft 43 120 Ft-20%
Kompozit inlay53 900 Ft 43 120 Ft-20%
Kerámia inlay65 900 Ft 52 720 Ft-20%
Kaméleon tömés24 900-35 900 Ft 20 720-28 720 Ft-20%
Kompozit tömés26 900-33 900 Ft 21 520-27 120 Ft-20%
Invazív tömés22 900-25 900 Ft 13 740-15 540 Ft-40%
Élpótlás34 900 Ft 27 920 Ft-20%
ZOOM! rendelői fogfehérítés110 000 Ft 77 000 Ft-30%
Teljes dentálhigiéniás kezelés20 900 Ft 16 720 Ft-20%
Fogszabályozás - konzultáció10 000 Ft INGYENES-100%
Fogszabályozás - kedvezmény a készülék árából-20%
All-on-4 - egyedi árajánlat alapján-15%
Nobel Replace CC Implantátum175 000 Ft 148 750 Ft-15%

Szót kapnak pácienseink is!
Néhány kedvcsináló videó, melyet érdemes megnézned!

Dentálhigiéniai kezelés, fogszabályozás vagy full cirkon fogpótlás, nálunk egyre megy: a prémium minőségre!

Mosolytervezés
Vivien története
Láthatatlan fogszabályozás: az orvos válaszol
Láthatatlan fogszabályozás: kérdezz-felelek
Katalin és az
All-on-4 kezelés
All-on-4:
József új élete

A legjobb kezekben akarom
tudni a mosolyomat!
Bejelentkezem!

A Madentában minden érted történik!

Közös célunk a tökéletes, a személyiségeddel összhangban álló lefegyverző mosoly megalkotása!

 

ISMERD MEG ELKÖTELEZETT CSAPATUNKAT!

Kérdések, melyek az akciónkkal kapcsolatban felmerülhetnek benned:

 • Meddig tart az akció?

  A nyár eleje óta futó esztétikai akciónk végső határidejét a nagy sikerre való tekintettel kitoltuk, így ajánlatunk egészen november közepéig él. Ez azt jelenti, hogy mindenki, aki legkésőbb NOVEMBER 15-én elfogadja és aláírja a személyre szabott kezelési tervét, jogosult a kedvezményre.

 • Mely eljárásokra vonatkoznak a kecsegtető kedvezmények?

  20-40%-os ajánlatunk szinte az összes mosolyszépítő beavatkozásunkra érvényes, a legkisebbtől a legnagyobbig. Kicsit konkrétabban: a frissítő dentálhigiénia kezelésre, a hollywoodi mosolyt eredményező ZOOM! rendelői fogfehérítésre, a gyors és látványos, tartós megoldást nyújtó esztétikus fogászati héjakra, a nagyobb hiányok, lyukak korrigálásra szolgáló inlay fogbetétekre, az élpótlásra, a fogszabályzó beavatkozásokra, illetve a szájrehabilitációt szolgáló fogpótló eljárásokra, akár a legmagasabb esztétikai és funkcionális elvárásokat is kielégítő cirkónium koronával. A rendelőnkben alkalmazott csúcsminőségű Nobel implantátumokhoz és a forradalmi All-on-4 eljáráshoz pedig szintén kedvezménnyel, 15%-kal csökkentett áron juthattok hozzá!

 • Hogyan jelentkezhetek be?

  A jelen helyzetben kizárólag akkor tudunk fogadni, ha előre egyeztetett időpontra érkezel. Kérjük, jelezd felénk érdeklődésedet és szándékodat az oldalon található űrlapok valamelyikén, és munkatársaink nagyon rövid időn belül felveszik Veled a kapcsolatot.

 • Hogyan érkezzek a klinikára?

  Hacsak nem vagy kiskorú, egyedül. Hogy elkerüljük a hosszas várakozást és zsúfoltságot, tartsd magad a megadott időponthoz. Kérünk, hogy a klinika területén mindenben kövesd recepciós kollégáink útmutatásait. ITT tudsz előzetesen informálódni arról, hogy nagyjából mire számíts. Célunk nem az elrettentés, ellenkezőleg, a maximális biztonság megteremtése és fenntartása!

 • Mit tesznek a Madenta munkatársai a teljes biztonság megteremtése érdekében?

  A biztonság kérdésében nem ismerünk tréfát: érkezésed első pillanatától a távozásodig minden cselekedetünkkel a Te – és a magunk, a többi páciensünk – teljes védelmét célozzuk meg. ITT minden fontos információt megtalálsz, de kollégáink is a segítségedre lesznek abban, hogy magabiztosan eligazodj a szükséges protokollszabályok tengerében.

Kíváncsi természet vagy?

Olvass még a témában!
Összes megtekintése

A mosolyra szavazok!
Kérem az időpontomat!