Most 20% kedvezmény!

Velünk könnyen egyenesbe jössz!

Rögzített fogszabályozó készülékeinkhez most 20% engedménnyel juthatsz hozzá, és egyéb kedvezmények is várnak Rád!

Ingyenes Konzultáció

Mi a Madentánál komolyan vesszük a minőséget. Úgy a kezelések, mint az élmények terén…

Szakembereink ismerik nem csak a szakma minden fortélyát, de a kezelés pszichológiáját is. A rendelőnkben elérhető modern készülékek esztétikusak, kényelmesek, hatékonyak. Az általunk alkalmazott innovatív fejlesztések – például a nívós nemzetközi innovációs és egyéb díjakkal elismert Insignia® csúcstechnológia – használatával a kezelés egésze sokkal gyorsabb és kíméletesebb lesz.

Mindez azt támogatja, hogy a Madentával a fogszabályozás nem pusztán egy magas színvonalon elvégzett kezeléssorozat, de stresszmentesen várható és problémamentesen végigélhető, kellemes élmény – tökéletes végeredménnyel.

Éld át velünk!

 

Fogszabályozás
rövidebb idő alatt?

A Madentával lehetséges!

ISMERD MEG AZ INSIGNIA®-T!

Rendezetlen fogsor helyett a tökéletes mosolyra vágysz, de nem akarod, hogy hosszú időn át tartson és sok kényelmetlenséggel járjon a kezelés?

A Madenta elhozta Neked az Insignia® Advanced Smile Design® technológiát és a Damon-Insignia® készüléket! Élvezd a személyre szabott virtuális tervezés adta előnyöket, éld át a gyors és kényelmes kezelés élményét! Nincs kellemetlen feszítő érzés, nincsenek felesleges fogmozgatások, gyakori rendelői látogatás és nincs elnyújtott kezelés. Van viszont tervezhetőség, gyorsaság, hatékonyság, pontosság és napról napra szépülő mosoly!

Lapozz és ismerd meg az Insignia® minden előnyét!

RÖVIDEBB KEZELÉSI IDŐ!

Nyáron lelassul az élet, de nem a fogszabályozásod!

Az Insignia® programmal megalkotjuk a fogíved és foglenyomatod alapján, egyedileg tervezett ívből és tappancsokból álló Damon-Insignia® készüléket, a Te saját, egyedi készülékedet! Ezzel el tudjuk kerülni a felesleges fogmozgatásokat, így a kezelés teljes időtartama jelentősen (akár 25-30%-kal!) csökken.

LÁSD AZ EREDMÉNYT ELŐRE!

Ugye milyen jó lenne látni hajfestés előtt, hogyan fog állni az új szín? Vagy egy diéta előtt szemügyre venni, hogyan festünk majd a cél elérésekor? A forradalmi Insignia® technológia pont ezt nyújtja! A program a fogazatodról vett lenyomat alapján kiszámítja a teljes kezelés alatt várható fogmozgást és filmszerűen meg is mutatja azt, így már a kezdetekkor tudjuk, hová tartunk, mi a cél. Ez a szakembereknek támpontot ad, neked pedig hitet az eredményben és a bizonyosságot, hogy érdemes belevágnod!

Ingyenes Konzultáció

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG: LÁTHATÓ VÉGEREDMÉNY A KEZELÉS ELŐTT

Haladjunk a kívánt eredményből kiindulva! Az Insignia® alkalmazásával visszafelé tudunk építkezni, vagyis az elérni kívánt végeredményből kiindulva tervezzük meg a személyre szabott Damon-Insignia® fogszabályozó készülékedet. Ráadásul a program filmszerűen képes megjeleníteni azon mozgások sorozatát, melyeken a fogaid végig fognak haladni a fogszabályozás során, így előre láthatod, hogy hogyan fog kinézni fogsorod a kezelés végeztével.

AKCIÓNK TARTALMA

Ha most belevágsz a kezelésbe, ez mind a tiéd lesz!

md_fogszabi_ajanlatunk-ikonok_01

20%
KEDVEZMÉNY

Most népszerű rögzített fogszabályozó készülékeinkre, beleértve az Insignia® Advanced Smile Design® csúcstechnológiával megalkotott, személyre szabott Damon-Insignia®-t is, 20% kedvezményt adunk.

md_fogszabi_ajanlatunk-ikonok_06

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Az ingyenes konzultáció során megtudhatod fogszabályozó szakorvosainktól, milyen lehetőségek jöhetnek szóba Nálad, mire lehet számítani a kezelési idő és költségek tekintetében.

md_fogszabi_ajanlatunk-ikonok_03

FOGTISZTÍTÓ ESZKÖZÖK

Egy ajándék piperetáskában megkapod tőlünk az otthoni fogápolásához nélkülözhetetlen eszközöket! Tartalma: orthodonciai fogkefe, fogköztisztító kefék, egycsomós kefék, manuális fogkefe.

md_fogszabi_ajanlatunk-ikonok_03

PROPHYFLEX POLÍROZÁS

A kezelés végeztével most egy alapos tisztítást is kapsz tőlünk ajándékba, hogy a fogszabályozás során lerakódott fogkő és sárgás elszíneződés ne rontsa el az új fogsorod látványát! A végeredmény a tökéletesen rendezett, ragyogó fogsor lesz!

Bejelentkezem ingyenes Konzultációra

Dr. Borsos Gabriella

A Madenta fogszabályozó főorvosa. 1994-ben végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, 1998-ban fog- és szájbetegségek szakvizsgát, 2000-ben egyetemi fogszabályozás szakorvosi vizsgát tett. 2014-ben doktori fokozatot kapott. Szakmai gyakorlatát javarészt külföldön szerezte, ez idő alatt széleskörű tapasztalatra tett szert a modern fogszabályozási technológiák alkalmazásában. Fő szakmai erőssége a precíz orthodonciai diagnosztizálás és tervezés, mely a fogszabályozás egyik legkritikusabb része. Kiterjedt tudományos és oktatói tevékenységet folytat, rendszeresen tart előadásokat hazai és külföldi kongresszusokon. Munkáját odaadóan, töretlen lelkesedéssel végzi.

A gyógyítás szeretete motivál: az okozza a legnagyobb örömet, ha a kezelés befejeztével a páciensek elégedettek, boldogok, és bátran mernek mosolyogni.

Dr. Marton Zsuzsanna

2013-ban végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, illetve egy évig ösztöndíjjal Németországban, a Müncheni Egyetemen folytatta tanulmányait. A pályaválasztás számára egyértelmű volt, mivel családjának több tagja is orvosként, illetve fogorvosként dolgozott. A fogorvoslás ráadásul az a terület, amelyben igazán jól érzi magát és ki tud teljesedni benne. Dr. Marton a diplomázást követően általános fogászati gyakorlatot szerzett, majd a rezidensképzést a Heim Pál Gyermekkórház fogszabályozási osztályán töltötte, ahol 2016 novemberében sikeres szakvizsgát tett.

“A fogszabályzás szépsége szakmai oldalról a pontosságban és a precizitásban rejlik, emberi oldalról pedig abban, hogy segíthetek a páciensem önbizalmának visszaszerzésében.”

Dr. Csiki Ildikó

1999-ben fogorvosi diplomát, 2005-ben fog-és szájbetegségek szakvizsgát, 2008-ban pedig egyetemi fogszabályozási szakvizsgát tett.

Az évek során komoly szakmai rutinra tett szert, állami és privát szférában egyaránt dolgozott. Nemzetközi és hazai szakmai továbbképzések állandó résztvevője, vallja, hogy az élethosszig tartó tanulás és fejlődés elengedhetetlen az ő szakterületén. Különböző fogszabályzó társaságok aktív tagja (World Federation of Orthodontics, European Orthodontic Society,  Swedish Orthodontic Society)

A fogszabályzás számára inkább hivatás, mint szakma, három fő pillérrel: empátia, kreativitás, precizitás.

 

Talán elérhetetlen a tökéletesség…. de meg kell próbálni a lehető legjobban megközelíteni. És ha hiszünk abban, amit csinálunk, akkor nincs lehetetlen!

AZ AKCIÓBAN ELÉRHETŐ KÉSZÜLÉKEK

Damon-Insignia®

Személyre szabott, kiszámítható, pontos, gyors és hatékony kezelés – az Insignia® Advanced Smile Design® és a Damon-Insignia® készülék új utat nyit a fogszabályozásban!
* Az ár mindkét állcsontra rögzített készülékre vonatkozik.

850 000 Ft helyett

most 680 000 Ft*

Damon Clear®

A Damon Clear® rendszer átlátszó műanyag elemekből áll (ún. fehér fogszabályozó), így sok esetben fel sem tűnik beszélgetőpartnerednek, hogy fogszabályozót viselsz. A készülék – amellett, hogy esztétikus – a legkomplexebb esetek kezelésére is alkalmas.

300 000 Ft helyett

most 240 000 Ft

Damon-Q®

A modern fogszabályozás egyik dinamikusan fejlődő területe a kisebb erőkkel működő fogszabályozás. Tulajdonságainál fogva ez a készülék sokkal gyengédebb, fog- és csontbarát eljárással képes mozgásra bírni a fogakat.

200 000 Ft helyett

most 160 000 Ft

Alexander®

Hagyományos mechanikával működő fémszínű készülék, nagy előnye kedvező árfekvése és széleskörű alkalmazhatósága.

150 000 Ft helyett

most 120 000 Ft

A JÖVŐ FOGÁSZATA KÖZELEBB VAN, MINT GONDOLNÁD!

Hogy miért állítjuk ezt? Mert a Madenta Fogászati Központba érkező páciensek a klinikával történő találkozás első pillanatától kezdve az utolsóig kivételes minőséggel szembesülnek. A 2000 óta működő klinikánkon a kezdetektől az volt a cél, hogy a szakma élvonalába jussunk, és ott is maradjunk. Ezt úgy érjük el, hogy már 18 éve nyújtjuk a fogászati kezelések teljes skáláját a lehető legmagasabb színvonalon a pácienseink számára. Természetesen a kiemelkedő szakmai munkán túl egy sor egyéb kritériumnak is igyekszünk megfelelni, amelyek mind pácienseink elégedettségét célozzák.

NÉZD MEG A TELJES VIDEÓT!

BLOGCIKKEINK

Ha még többet szeretnél tudni!
Összes megtekintése

Bejelentkezem ingyenes Konzultációra