Fogszabályozásakció!

Jelentkezz be most ingyenes konzultációra!

A Madentában tudjuk, milyen érzés, ha takargatod, szégyelled a fogsorodat és irigykedve nézed a mások mosolyából elővillanó szabályos, rendezett fogakat! Az egészséges és esztétikus fogazat életminőségünk része, önértékelésünk szimbolikus jelzője. A szép, szabályos fogazat azonban nem kizárólag esztétikai kérdés: a fogszabályozás a megelőzés, a fogmegtartás lényeges eszköze.

A rendelőnkben elérhető modern készülékek esztétikusak, kényelmesek, hatékonyak. Az általunk alkalmazott technológia – például a nívós nemzetközi innovációs és egyéb díjakkal elismert Insignia® vagy a láthatatlan Invisalign rendszerek – használatával a kezelés egésze gyorsabb és kíméletesebb. A Madentában komolyan vesszük a minőséget, úgy a kezelések, mint az élmények terén.

Éld át velünk!

AKCIÓNK TARTALMA

20%
KEDVEZMÉNY

Most kivehető, láthatatlan Invisalign, illetve rögzített fogszabályozó készülékeinkre – beleértve az Insignia® Advanced Smile Design® csúcstechnológiával megalkotott Damon-Insignia®-t is – 20% kedvezményt adunk.

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Az ingyenes konzultáció során megtudhatod fogszabályozó szakorvosainktól, milyen lehetőségek jöhetnek szóba Nálad, mire lehet számítani a kezelési idő és költségek tekintetében.

INGYENES ÁRAJÁNLAT

A számodra legjobb fogszabályozó kiválasztását követően elkészül árajánlatod: egyeztetjük veled a teljes kezelés ütemezését, a várható költségeket, illetve véglegesítjük az eljárás teljes folyamatát, meghatározzuk találkozásaink sűrűségét.

FOGTISZTÍTÓ ESZKÖZÖK

Egy ajándék piperetáskában megkapod tőlünk az otthoni fogápolásához nélkülözhetetlen eszközöket! Tartalma: orthodonciai fogkefe, fogköztisztító kefék, egycsomós kefék, manuális fogkefe.

PROPHYFLEX POLÍROZÁS

A kezelés végeztével most egy alapos tisztítást is kapsz tőlünk ajándékba, hogy a fogszabályozás során lerakódott fogkő és sárgás elszíneződés ne rontsa el az új fogsorod látványát! Végeredmény a tökéletesen rendezett, ragyogó fogsor!

Tapasztald meg az Invisalign logo életérzést!

EGYEDÜLÁLLÓ ÚJÍTÁS:
LÁTHATÓ VÉGEREDMÉNY A KEZELÉS ELŐTT

Amennyiben az Invisalign® rendszer alkalmas fogsorod kiegyenesítéséhez, virtuális 3D kezelési terv készül a fogszabályozás teljes folyamatáról a ClinCheck® szoftver segítségével. A ClinCheck® megjeleníti azon mozgások sorozatát, melyeken a fogaid végig fognak haladni a fogszabályozás során, így előre láthatod, hogy hogyan fog kinézni fogsorod az Invisalign® kezelés végeztével.

INVISALIGN® életérzés… MI AZ IGAZSÁG?

Láthatatlan, bármikor kivehető, könnyen tisztítható, viselése sokkal kevesebb kellemetlen érzéssel jár és még a rendelői látogatások száma is csökken! És hogy mi az igazság? Fruzsi és Kristóf már ismeri az Invisalign életérzést, és most őszintén és leplezetlenül beszélnek tapasztalataikról.

Jelentkezz be most ingyenes konzultációra!

Dr. Borsos Gabriella

A Madenta fogszabályozó főorvosa. 1994-ben végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, 1998-ban fog- és szájbetegségek szakvizsgát, 2000-ben egyetemi fogszabályozás szakorvosi vizsgát tett. 2014-ben doktori fokozatot kapott. Szakmai gyakorlatát javarészt külföldön szerezte, ez idő alatt széleskörű tapasztalatra tett szert a modern fogszabályozási technológiák alkalmazásában. Fő szakmai erőssége a precíz orthodonciai diagnosztizálás és tervezés, mely a fogszabályozás egyik legkritikusabb része. Kiterjedt tudományos és oktatói tevékenységet folytat, rendszeresen tart előadásokat hazai és külföldi kongresszusokon. Munkáját odaadóan, töretlen lelkesedéssel végzi.

A gyógyítás szeretete motivál: az okozza a legnagyobb örömet, ha a kezelés befejeztével a páciensek elégedettek, boldogok, és bátran mernek mosolyogni.

Dr. Marton Zsuzsanna

2013-ban végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, illetve egy évig ösztöndíjjal Németországban, a Müncheni Egyetemen folytatta tanulmányait. A pályaválasztás számára egyértelmű volt, mivel családjának több tagja is orvosként, illetve fogorvosként dolgozott. A fogorvoslás ráadásul az a terület, amelyben igazán jól érzi magát és ki tud teljesedni benne. Dr. Marton a diplomázást követően általános fogászati gyakorlatot szerzett, majd a rezidensképzést a Heim Pál Gyermekkórház fogszabályozási osztályán töltötte, ahol 2016 novemberében sikeres szakvizsgát tett.

“A fogszabályzás szépsége szakmai oldalról a pontosságban és a precizitásban rejlik, emberi oldalról pedig abban, hogy segíthetek a páciensem önbizalmának visszaszerzésében.”

Dr. Csiki Ildikó

1999-ben fogorvosi diplomát, 2005-ben fog-és szájbetegségek szakvizsgát, 2008-ban pedig egyetemi fogszabályozási szakvizsgát tett.

Az évek során komoly szakmai rutinra tett szert, állami és privát szférában egyaránt dolgozott. Nemzetközi és hazai szakmai továbbképzések állandó résztvevője, vallja, hogy az élethosszig tartó tanulás és fejlődés elengedhetetlen az ő szakterületén. Különböző fogszabályzó társaságok aktív tagja (World Federation of Orthodontics, European Orthodontic Society,  Swedish Orthodontic Society)

A fogszabályzás számára inkább hivatás, mint szakma, három fő pillérrel: empátia, kreativitás, precizitás.

 

Talán elérhetetlen a tökéletesség…. de meg kell próbálni a lehető legjobban megközelíteni. És ha hiszünk abban, amit csinálunk, akkor nincs lehetetlen!

AZ AKCIÓBAN ELÉRHETŐ KÉSZÜLÉKEK

Invisalign®

Láthatatlan, kivehető, komfortos fogszabályozó rendszer. Közepes, valamint egyes bonyolultabb esetek kezelésére alkalmasak. A rendszer lényege, hogy a fogakra precízen illeszkedő műanyag sínek sorozata készül, melyek hatása egymásra épül.

925 000 Ft helyett

most 740 000 Ft

Damon-Insignia®

Személyre szabott, kiszámítható, pontos, gyors és hatékony kezelés – az Insignia® Advanced Smile Design® és a Damon-Insignia® készülék új utat nyit a fogszabályozásban!
* Az ár mindkét állcsontra rögzített készülékre vonatkozik.

850 000 Ft helyett

most 680 000 Ft*

Damon Clear®

A Damon Clear® rendszer átlátszó műanyag elemekből áll (ún. fehér fogszabályozó), így sok esetben fel sem tűnik beszélgetőpartnerednek, hogy fogszabályozót viselsz. A készülék – amellett, hogy esztétikus – a legkomplexebb esetek kezelésére is alkalmas.

360 000 Ft helyett

most 288 000 Ft

Damon-Q®

A modern fogszabályozás egyik dinamikusan fejlődő területe a kisebb erőkkel működő fogszabályozás. Tulajdonságainál fogva ez a készülék sokkal gyengédebb, fog- és csontbarát eljárással képes mozgásra bírni a fogakat.

260 000 Ft helyett

most 208 000 Ft

Alexander®

Hagyományos mechanikával működő fémszínű készülék, nagy előnye kedvező árfekvése és széleskörű alkalmazhatósága.

180 000 Ft helyett

most 144 000 Ft

A JÖVŐ FOGÁSZATA KÖZELEBB VAN, MINT GONDOLNÁD!

Hogy miért állítjuk ezt? Mert a Madenta Fogászati Központba érkező páciensek a klinikával történő találkozás első pillanatától kezdve az utolsóig kivételes minőséggel szembesülnek. A 2000 óta működő klinikánkon a kezdetektől az volt a cél, hogy a szakma élvonalába jussunk, és ott is maradjunk. Ezt úgy érjük el, hogy már 18 éve nyújtjuk a fogászati kezelések teljes skáláját a lehető legmagasabb színvonalon a pácienseink számára. Természetesen a kiemelkedő szakmai munkán túl egy sor egyéb kritériumnak is igyekszünk megfelelni, amelyek mind pácienseink elégedettségét célozzák.

NÉZD MEG A TELJES VIDEÓT!

Jelentkezz be most INGYENES konzultációra!