Dr. Tóth Zsófia 2015-ben csatlakozott Madenta Fogászati Központ orvos-csapatához konzerváló fogászat és fogpótlástan rezidensként.

Szakmai tapasztalat

Diplomáját a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szerezte 2015-ben, fő érdeklődési területe az esztétikai fogászat, elsősorban a frontfogak restaurációja. Számtalan kurzuson, illetve továbbképzésen vett részt, melyeken elsajátíthatta a legmodernebb esztétikus töméskészítési technikákat, valamint héjpreparációs módszereket. Büszkék vagyunk arra, hogy elkötelezettségének, és minőségi munkájának köszönhetően első helyezést ért el a 2015-ös Renamel direkt héjkészítő versenyen.

Hitvallás

Bár a családjából senki nem dolgozik egészségügyi pályán, ennek ellenére őt mindig is vonzotta az orvosi szakma, gyönyörű hivatásnak tartja. Mindig is szeretett emberekkel foglalkozni, és gyerekkora óta érdekelték a természettudományok, legfőképpen a biológia. Kézügyességét, remek kommunikációs készségét, lelkiismeretes és precíz hozzáállását fogorvosként kiválóan tudja kamatoztatni.
A munkája során örömmel tölti el az, hogy a betegei mindig szívesen járnak vissza hozzá. Mint mondja, nincs is jobb érzés számára annál, mint amikor boldogan mesélik a betegek, hogy neki köszönhetik általános állapotuk javulását. Sorra kapja a pozitív visszajelzéseket a páciensektől, miszerint nem gondolták volna, hogy ilyen jó hangulatú is lehet egy fogászati kezelés!

Szakmai fejlődés

Úgy gondolja, hogy a folyamatos szakmai fejlődés elengedhetetlen a profizmushoz, és ennek érdekében rendszeresen részt vesz továbbképzéseken. Kiemelt érdeklődést mutat a fogszabályozás iránt, idővel szeretne majd ebből is szakvizsgát tenni.

Hobbi

Szabadidejében nagyon szeret sütni és főzni, sokat sportol, illetve táncol, és amikor csak teheti, kirándulni megy.