Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés

Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés
Rendelési idő
Hétfő: 15.00-21.00
Kedd: 8.00-14.00
Szerda: 15.00-21.00
Csütörtök: 8.00-14.00
Péntek: 15.00-21.00

Szakterület:

implantálás
Dr. Uzonyi Diána

Dr. Uzonyi Diána 2011 óta a Madenta Fogászati Központ fogszakorvosa és dento-alveolaris sebésze.

Szakmai eredmények

Diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogászati Karán szerezte 2000-ben, majd 7 évet az Egyetem Fogászati Karán dolgozott, mely idő alatt részt vett a Fogpótlástani Tanszéken a hallgatók képzésében is. Eközben helyettesített vidéki körzeti rendelőkben, majd Sopronban helyezkedett el egy magánrendelőben. Ezt követően 2 és fél évet a Hajdú-Bihar egyei dento-alveolaris szakrendelésen töltött. Szakvizsgáit fog-és szájbetegségekből, konzerváló fogászat és fogpótlástanból, illetve dento-alveolaris sebészetből szerezte. Tagja a Magyar Orvosi Kamarának. Kiváló angol tudásának köszönhetően a külföldi páciensek is bizalommal fordulhatnak hozzá.

Hitvallás

Gyermekkorától kezdve fogorvos szeretett volna lenni. Számára a fogorvosi látogatások cseppet sem voltak félelmetesek, mindig szívesen ment a rendelőbe. Szakterülete a fogászati implantátumok beültetése, illetve szájsebészeti kisműtétek. Ezen felül részt vesz az általános fogászati ellátásban, fogpótlások készítésében és a konzerváló fogászati kezelésekben is. Páciensei megbíznak benne, számára a legnagyobb elismerés, ha látja, hogy a betegek elégedettek az eredménnyel és jól érzik magukat a fogorvosi székben. Türelmes, kitartó jellemnek tartja magát, legfőbb erényének lelkiismeretességét tartja.

Szakmai fejlődés

Kiemelt érdeklődést mutat a fogászati implantátumok területén bevezetett technológiai újítások iránt, ezért előszeretettel vesz részt továbbképzéseken.

Hobbi

Szabadidejét legszívesebben filmnézéssel és olvasással tölti. Mint a Madentában sokan, mostanában ő is a futás rajongója, amikor csak teheti, kimegy kocogni a szabad levegőre.

 

Ne maradjon le a
Madenta akciókról!

Visszahívást kérek!

Navigate top