Dr. Marton Zsuzsanna 2017-ben csatlakozott a Madenta Fogászati Központ orvoscsapatához mint fogszabályozó szakorvos.

Szakmai tapasztalat

Dr. Marton Zsuzsanna 2013-ban végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, illetve egy évig ösztöndíjjal Németországban, a Müncheni Egyetemen folytatta tanulmányait. A pályaválasztás számára egyértelmű volt, mivel családjának több tagja is orvosként, illetve fogorvosként dolgozott, a fogorvoslás ráadásul az a terület, amelyben igazán jól érzi magát és ki tud teljesedni benne. Dr. Marton a diplomázást követően általános fogászati gyakorlatot szerzett, majd a rezidensképzést a Heim Pál Gyermekkorház fogszabályozási osztályán töltötte, ahol 2016 novemberében sikeres szakvizsgát tett.

Hitvallás

A fogszabályzás legfőbb szépségének a pontosságot és a precizitást tartja, és azt, hogy segíthet az embereken visszaszerezni önbizalmukat. Szerinte a fogszabályzás egy hosszadalmas folyamat, amely az orvos és a betegek részéről egyaránt türelmet és kitartást igényel. Éppen ezért Dr. Marton igyekszik mindig megértéssel fordulni a páciensek felé, célja, hogy a kezelések során szakmailag valamint emberileg is a maximumot nyújtsa.

Hobbi

Dr. Marton Zsuzsanna szabadidejét legszívesebben sportolással tölti. Nagy hangsúlyt fektet az egészséges életmódra, így gyakran jár kerékpározni, úszni, illetve futni, emellett ha ideje engedi, énekléssel foglalkozik.

Szeretne még többet megtudni a fogszabályozásról? Most összegyűjtöttük minden cikkünket a témával kapcsolatban, hogy a lehető legtöbb információ birtokába juthasson! Kattintson ide!