Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés

Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés
Rendelési idő
Hétfő: 15.00-21.00
Kedd: 8.00-14.00
Szerda: 8.00-14.00
Csütörtök: 8.00-14.00
Péntek: 15.00-21.00
Dr. Horváth Éva

 

Dr. Horváth Éva 2017 februárjában csatlakozott szakmai csapatunkhoz és azonnal megtalálta helyét a Madentában.

Szakmai tapasztalat

Diplomáját 2012-ben a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szerezte fogorvos szakon.  2016-ban szakvizsgázott konzerváló fogászat és fogpótlástan szakirányból. Szakmai érdeklődése középpontjában az esztétikai ellátás és a funkcióhelyreállítás áll. Az empátia, a törődés, a segíteni akarás gyermekkorától része a személyiségének. Kezdetben állatgyógyász, majd általános orvos akart lenni, végül a saját fogszabályozása során szerzett pozitív élmények a fogorvosi pálya felé terelték.

 

 

Hitvallás

Szereti a kihívásokat, nem ijed meg a kilátástalannak tűnő esetektől sem. „Ameddig lehet, mentsünk meg minden fogat!” – vallja. Egy új mosoly, és azzal együtt egy új életminőség kialakítása, a felszabadultság és a boldogság, amit a páciensen lát az eredményes kezelés után, minden nehézségért kárpótolja.

Ő az a fajta orvos, aki kommunikál a pácienssel. A betegellátás nála nem akkor kezdődik, amikor nekilát a tényleges kezelésnek: rászánja az időt arra, hogy részletesen, akár illusztrációkat, demonstráló eszközöket használva elmagyarázza, mi fog történni. A páciens ez idő alatt megnyugszik, létrejön a kölcsönös bizalom és összhang, ami elengedhetetlen az oldott hangulatú kezeléshez. A székben ülő ember félelmét legyőzni komoly kihívás lehet, de a türelem, a humor, a játékosság csodákra képes. Legnagyobb szakmai sikerének azt az esetet tartja, amikor egy Asperger-szindrómás kisfiúnak, aki korábban a száját sem nyitotta ki, sikerült betömnie a fogát. Ehhez már a váróban elkezdte a „kezelést”, vagyis a fiú bizalmának a megnyerését: mesélt neki, beszélgetett vele, és a korábban ellenálló, rettegő gyerek végül önszántából ült a székbe és tátotta nagyra a száját.

Szakmai fejlődés

Nagy érdeklődéssel tanulmányozza a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő digitális mosolytervezést. Az eljárás eredményeként nem pusztán funkciójában tökéletes fogpótlást kap a beteg, hanem olyat, amely harmóniában van az arcával és a személyiségével. Lenyűgözi, hogy mire képes az ember, ha nyitott a technika vívmányaira, azok használatára. Fontosnak tartja az önképzést, a fejlődést, nem csoda hát, hogy a szakmai továbbképzések rendszeres résztvevője.

Hobbi

Munkája az élete szerves része, de néha neki is el kell távolodnia fizikailag és lélekben a fogorvosi széktől. Ilyenkor a fogászati fúrót hegedűre cseréli és zenél, vagy az orvosi egyenruhából túranadrágba bújik, és meg sem áll 2000 méter alatt. Éva ugyanis magashegyi túrázó; 2016 októberében a Himalájára, az Everest alaptáborba is eljutott.

Ne maradjon le a
Madenta akciókról!

Visszahívást kérek!

Navigate top