Iránban született, 11 éves kora óta él Magyarországon. 2018-ban a Pécsi Tudományegyetemen summa cum laude minősítéssel szerezte meg a fogorvosdoktori címet. A Madentába 2019 telén érkezett.

Szakmai út

Örök kíváncsi és nyitott elme, amióta az eszét tudja, szeret tanulni, új dolgokkal megismerkedni, kutatni, utánajárni, felmérni, elsajátítani. Mindig is széleskörű volt az érdeklődése. Vonzódott a természettudományokhoz, de ugyanígy a művészeteknek is kiemelt szerepük volt az életében. Az orvoslás is a sokrétűsége miatt ejtette rabul már gyermekként.

Hitvallás

Vallja, hogy a fogorvoslás nem csupán mesterség, de művészet is. A fogorvos elmélyült alkotó, aki a szépséget, a pontosságot, a harmóniát, végső soron a tökéletességet célozza meg. Ez másként nem érhető el, mint szeretettel, odaadással, jókedvvel és kiegyensúlyozott állapotban végzett munkával. Célja, hogy beteljesítse páciensei elvárásait, álmait és vágyait, és meg- vagy visszaadja nekik minden mosoly legfontosabb kellékét, a szép és egészséges fogazatot.

Munkája során sok emberrel találkozik, akik közül jó néhányan szorongva, bizonytalanul érkeznek, kiszolgáltatottnak érzik magukat: ezért mindent megtesz, hogy nyugodt, derűs légkört teremtsen a rendelőben, és bizalommal teli, személyes kapcsolatot alakítson ki a székébe beülőkkel. Rendkívül lelkiismeretes és alapos, szívén viseli a páciensei sorsát, nem csak a kezelés ideje alatt, de utána is.

Szakmai fejlődés

A gyakorlati oktatás első pillanatában megragadta őt a gyökérkezelési eljárás összetettsége és az ebből eredő szakmai kihívások. Ezen a területen szeretne maradni, haladni, fejlődni, a szépre törekvés jegyében szintén fontos ág, a protetika mellett.

Örök kíváncsiként, tanulóként öröm számára, hogy a fogorvoslás kifejezetten az a terület, ahol nem ragadhat bele pusztán a rendelői munkába; a napi rutin (vagy nem rutin) tevékenységek mellett más jellegű energiabefektetésre is szükség van, ha fejlődni akar. Élethosszig tartó tanulás, önképzés, nyitottság, alázat – többek között ezek az attribútumok azok, amelyek a fogorvostól megkülönböztetik a jó fogorvost.

Hobbi

Szabadidejében rajzol, előtte, közben, utána pedig zenét hallgat. Hétvégente gyakran jön össze a barátaival, a város fiatalok körében népszerű pontjai helyett azonban inkább a természetet célozzák meg. Vallja, hogy az erdőben futás a legjobb testet-lelket kikapcsoló, feltöltő élmény.