Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés

Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés

madenta-budapest-300x200 BemutatkozunkA MADENTA TÖRTÉNETE

Rendelőnk 2000-ben nyitotta meg kapuit Madách Dentál néven, a Madách Imre tér 7. szám alatt. Ma is ugyanitt, a Deák tértől pár perc sétára, a vörös téglás épület árkádjai alatt található bejáratunk.

Az elmúlt 16 év során nagyon sokat tettünk azért, hogy a szakma élvonalába jussunk és ott is maradjunk. A folyton változó körülményekhez való alkalmazkodással és a folyamatos megújulás képességével a Madenta Fogászat mindig Budapest vezető fogászatai közé tartozott.

A 2013-ban elkezdődött, és a napokban befejezett teljes körű felújítás és modernizáció az egyik legszebb és legjobban felszerelt fogászati ellátó intézménnyé tette a Madenta Fogászati Központot - nemzetközi viszonylatban is.

Beszéljenek helyettünk a számok: ezidáig több, mint 75,000 magyar és külföldi ügyfél fordult meg nálunk!

CSAPATUNK

A Madentában 14 tapasztalt fogorvos, 4 dentálhigiénikus és egy barátságos ügyfélszolgálat biztosítja, hogy Ön a lehető legjobb minőségű szolgáltatást kapja.
Fogorvosaink a legkülönfélébb fogászati szakterületek specialistái, szakmai palettánkon megtalálható az esztétikai fogászat, implantológia, szájsebészet, fogpótlás és gyermekfogászat is. Nem egyszerűen arról van szó, hogy több orvos rendel egy helyen, hanem egy olyan hatékony csapatmunkáról, amelyben minden egyes kezelési fázist egy olyan specialista végez, aki az adott szakterületen kiváló teljesítményt nyújt.

A hatalmas esetszámnak, a korszerű fogászati eljárásoknak és a szakterületi specialistáink hatékony együttműködésének köszönhetően bármilyen komplex kezelésre van szüksége, nálunk jó kezekben lesz!

mg_8330_retus-1024x683 Bemutatkozunk

MIT NYÚJT A MADENTA?

A Madentában már a kezdetektől fogva azt a célt tűztük ki, hogy a fogászati kezelések teljes skáláját a legmagasabb színvonalon nyújthassuk pácienseinek. Ennek érdekében egy sor olyan kritériumnak igyekszünk megfelelni, amelyek az ügyfélelégedettséget célozzák:

Haladunk a korral!

A Madentában a legmodernebb technológiát alkalmazzuk kezeléseink során, például: CB-CT készülék, 8 rendelő KAVO berendezésekkel, Zeiss Operációs mikroszkóp, Arcus Digma állkapocs ízület bemérő berendezések, endodonciai motorok és digitális mérőeszközök, Nobel Biocare és Alpha Bio implantátum rendszerek.

Mindent az Ön kényelméért!

Technológiai felszereltségünk, házon belül található fogtechnikai laborunk és szakterületi specialistáink széles köre gyors, hatékony és pontos munkavégzést tesznek lehetővé.

Korrektség mindenek előtt!

Mindent megteszünk azért, hogy Ön világos és részletes tájékoztatást kapjon kezelésének menetéről és az árainkról. Nálunk nincsenek rejtett költségek, így nem fogják meglepetések érni fizetéskor! Elkészült protetikai és implantológiai munkáinkra garanciát vállalunk.

Fókuszban a mosoly!

Nem csupán szó szerint dolgozunk mosolyán: a teljes Madenta csapat pozitív hozzáállása, a kiváló ügyfél kiszolgálás és a minimális várakozási idő is mosolyt fognak csalni az arcára!

Önnel együtt!

Mi nagy hangsúlyt fektetünk az orvos és páciense között megvalósuló kommunikációra. A tökéletes eredményhez nem csupán a szakmai eredmény szükséges, ugyanolyan fontos az egyéni igények figyelembevétele és a szorongásmentes légkör kialakítása is!

Ne maradjon le a
Madenta akciókról!

Visszahívást kérek!

Navigate top