Madenta: a név kötelez!

Hiszünk abban, hogy a nyitottsággal, empatikus hozzáállással, a korrektséggel, a mindenki számára érthető és kielégítő kommunikációra törekvéssel, a magas színvonal iránti elkötelezettséggel, a preventív szemlélet átadásával hosszú távon minőségi javulást érhetünk el az ügyfeleink életében. Ehhez elengedhetetlen, hogy csapatunk minden tagja ugyanolyan fontos eleme legyen az egésznek, a Madentának, végső soron a brandnek.

Bízzanak a brandben, bízzanak a Madenta minőségben!

A jövő fogászata közelebb van,
mint gondolná!

Hogy miért állítjuk ezt? Mert a Madenta Fogászati Központba érkező páciensek a klinikával történő találkozás első pillanatától kezdve az utolsóig kivételes minőséggel szembesülnek. A 2000 óta működő klinikánkon a kezdetektől az volt a cél, hogy a szakma élvonalába jussunk, és ott is maradjunk. Ezt úgy érjük el, hogy már 18 éve nyújtjuk a fogászati kezelések teljes skáláját a lehető legmagasabb színvonalon a páciensek számára. Természetesen a kiemelkedő szakmai munkán túl egy sor egyéb kritériumnak is igyekszünk megfelelni, amelyek mind pácienseink elégedettséget célozzák.

https://static.madenta.hu/uploads/heart.svg

Budapest szívében

Ismeri a vörös téglás épületet a Madách tér sarkán? Fogászatunk a Deák Ferenc tértől pár perc sétára, az Örkény Színház szomszédságában található, így kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel. Autóval érkező pácienseink számára a parkolás a közeli parkolóházban lehetséges.

https://static.madenta.hu/uploads/people.svg

Szakemberek

A Madentában 14 tapasztalt fogorvos, 4 dentálhigiénikus és egy barátságos ügyfélszolgálat biztosítja, hogy Ön a lehető legjobb minőségű szolgáltatást kapja. Fogorvosaink a legkülönfélébb fogászati szakterületek specialistái, szakmai palettánkon megtalálható az esztétikai fogászat, szájsebészet, fogpótlás és gyermekfogászat is.

https://static.madenta.hu/uploads/time.svg

Idő és figyelem

A Madentában minden szükséges fogászati vizsgálatot és kezelést magas szinten és teljes körűen nyújtjuk pácienseinknek. A házon belül található fogtechnikai labor, legmodernebb technológiai eszközök és a fogászat minden területét lefedő specialistáink biztosítják , hogy Ön a lehető legrövidebb idő alatt jusson az egészséges és felszabadult mosolyhoz!

https://static.madenta.hu/uploads/teeth.svg

Fogászat, ami más

Rendelőnk kialakításakor különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a nálunk töltött időt kellemesebbé tegyük az Ön számára. Ennek érdekében elrugaszkodtunk a rideg klinikai közegtől és egy igazán exkluzív, szemet gyönyörködtető környezetet alakítottunk ki pácienseink számára.

Tekintse meg kezeléseinket!

Ügyfélkapcsolati munkatársat keresünk!

A Madenta Fogászati Központ fogászati recepciós munkakör betöltésére munkatársat keres

Tovább

Angolul beszélő páciens koordinátort keresünk!

Angolul beszélő páciens koordinátort keresünk!

A Madenta Fogászati Központ Kft. bővülő csapatába egy fő angolul beszélő páciens koordinátor munkatársat keres, teljes munkaidőben.

Mattot adunk a fogkőnek – 7 lépésben!

Mattot adunk a fogkőnek – 7 lépésben!

Kifaggattuk dentálhigiénikus kolléganőnket arról, hogy a szájápolási szokások mellett mi befolyásolja még a fogkövesedést, hogy miért érdemes a sminkkészletünket bedobni a táskánkba a kezelés napján, majd fotókkal dokumentáltuk, hogyan ad mattot néhány lépésben az elszíneződéseknek, a lepedéknek, a fogkőnek.

Én és a fogszabályozóm

Én és a fogszabályozóm

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy egy rendőr soha nem lépi túl a sebességhatárt, egy orvos soha nem beteg, és egy fogászati dolgozónak minden foga olyan alakú és úgy áll, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Hát nem!

Dánul beszélő páciens koordinátort keresünk!

Dánul beszélő páciens koordinátort keresünk!

A Madenta Fogászati Központ Kft. bővülő csapatába egy fő dánul beszélő páciens koordinátor munkatársat keres, teljes munkaidőben.

Bejelentkezés

Visszahívást kérek!