Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés

Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés

Fogtömés: 
Rögzített fogpótlás (inlay, onlay, héj, korona, híd): 
Kivehető fogpótlás (teljes kivehető, ill. kombinált fogpótlás kivehető része):   

2 év
3 év
2 év

Implantátum: "life time" (ami az implantátum anyagára vonatkozik, pl. törés esetén)

Az implantátum elvesztése, vagy törése miatti újbóli implantáció műtéti költsége 5 éven belül garanciális, 5 éven túl csak az implantátum anyagköltsége a garanciális, a műtét nem.

A megfelelő szájhigiénia és a 6 havonkénti kontroll feltétele a garanciavállalásnak.
Amennyiben az átadott fogpótlás esetleges korrekcióját más fogászat orvosa végzi el, úgy a garancia nem vállalható tovább.

A garancia nem vonatkozik a kombinált fogpótlások műanyag rejtett rögzítő elemeire, valamint az állcsont természetes változásait követő fogsor alábélelésre.

(A teljes, vagy részlegesen kivehető fogpótlások első alábélelése, és/vagy rejtett rögzítő elemeinek első cseréje az átadást követő 6 hónapig térítésmentes.)

A garancia kizárólag anyaghibára terjed ki, mely érvényét veszíti a fogpótlás nem rendeltetésszerű használata, továbbá baleset, egyéb trauma (pl. altatás során a tubus okozta sérülés), küzdő-, vagy extrém sport gyakorlása esetén, ill. a fogorvos által használatra javasolt fogvédő sín használatának mellőzése esetén.
Nem érvényesíthető a garancia súlyos testsúly változás, kezeletlen diabétesz, osteoporosis, parodontitis esetén sem.

A garancia megszűnik, ha a rágószervek megbetegedését általános betegség, fertőző megbetegedés, rák, mérgezés stb. okozza. Ha ezeknek a kezelése, baleset, vagy vészhelyzet esetén alkalmazott eljárás által előidézett változás hatással van a fogászati kezelésre, vagy a fogpótlás működő képességére.
- ha a fogpótlás sérülését pszichés betegség vagy tudatzavar okozza.

A garancia nem terjed ki utazási és szállásköltségre.

Az elkészült fogpótlások ideiglenes, vagy végleges átadását követően bekövetkező fogbélelhalás miatt szükséges gyökérkezelés nem számít garanciális kezelésnek.

A garanciális kezelés jogosságát minden esetben Dr. Udvardy Enikő vagy Dr. Pákozdy László dönti el.

 

Ne maradjon le a
Madenta akciókról!

Visszahívást kérek!

Navigate top