Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés

Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés
Rendelési idő
Hétfő: 8:00 - 14:00
Kedd: 8:00 -21:00
Csütörtök: 8:00 - 14:00
Péntek: 8:00 -14:00
Szombat: változó

Szakterület:

Gyökérkezelés, fogpótlás
Dr. Tóth Zsuzsanna

Dr. Tóth Zsuzsanna 2016-ban csatlakozott a Madenta Fogászati Központ orvos-csapatához, mint fog-és szájbetegségek szakorvosa.

Szakmai tapasztalat

Dr. Tóth Zsuzsanna Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szerezte diplomáját 2002-ben, majd 2004-ben fog és szájbetegségek szakvizsgát tett. A gimnáziumi évek alatt kezdett el érdeklődni a fogorvosi szakma iránt. Mint mondja, a biológia és a kémia szeretete ösztönözte arra, hogy orvosi pályára lépjen. Mivel munkája során kézügyességét és kreativitását is kamatoztatni szerette volna, így arra a következtetésre jutott, hogy a fogorvosi szakma a számára legmegfelelőbb választás. Még az egyetem kezdete előtt szeretett volna betekintést nyerni a fogorvosi hivatásba, ezért a középiskolás évek alatt gyakran volt jelen megfigyelőként saját fogorvosa rendelőjében. Angol nyelvtudásának köszönhetően könnyedén szót ért a külföldi páciensekkel is.

Hitvallás

Dr. Tóth Zsuzsanna jelenleg elsősorban esztétikai fogászattal és mosolytervezéssel foglalkozik. Szakterülete a gyökérkezeléssel, fogpótlással, illetve implantációval kapcsolatos beavatkozások. Igyekszik minél jobban elmélyedni az említett területeken, ugyanakkor kedveli a komplex eseteket is. Választása elsősorban azért esett az esztétikai fogászatra, mert rendkívül fontosnak tartja a mosolyharmónia, azaz az esztétikai és funkcionális harmónia megteremtését a fogászati kezelések során. Saját elmondása alapján legfőbb erényei közé tartozik a türelem, a kitartás és az erős koncentrációs képesség. Szerinte a siker relatív fogalom, hiszen legalább akkora örömmel és büszkésséggel tölti el, ha valakivel sikerül megértetnie a szájápolás fontosságát, mintha egy csökkent rágóképességű páciensnek visszaadja a rágóképességét. Számára a lényeg, hogy a páciensek mosolygósabban távozzanak a rendelőből, mint ahogyan jöttek.

Szakmai fejlődés

A doktornő kiemelt érdeklődést mutat a fogszabályozás iránt, ezért szeretne ezzel a jövőben behatóbban is foglalkozni.

Hobbi

Munkája egyben a hobbija is. Elmondása alapján nehezen tud határvonalat húzni a foglalkozása és szabadidős tevékenységei között, hiszen számára öröm, ha a rendelőben lehet, és a páciensekkel foglalkozhat. Ha nem dolgozik, családjával, barátaival tölti idejét, illetve sportol. Utóbbi már gyermekkorától kezdve fontos szerepet tölt be az életében. Többek között rendszeres résztvevője az évenként megrendezett Balaton-átúszásnak is.

Ne maradjon le a
Madenta akciókról!

Visszahívást kérek!

Navigate top