Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés

Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés
Rendelési idő
Hétfő: 15.00-21.00
Kedd: 15.30-21.00
Szerda: 8.00-14.00
Csütörtök: 15.00 -21.00

Szakterület:

Esztétikai fogászat, szájsebészet
Dr. László Zsuzsa

Dr. László Zsuzsa a Madenta Fogászatban betöltött fogorvosi pozíciója mellett dento-alveolaris sebész rezidens a Semmelweis Egyetem Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján, ahol a betegellátáson kívül a magyar és külföldi hallgatók szájsebészeti oktatásában is részt vesz.

Szakmai tapasztalat

Fogorvosi diplomáját a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szerezte 2014-ben. Később jelentkezett az egyetem dento-alveoláris sebészeti képzésére, melyből hamarosan szakvizsgát tesz. Fő érdeklődési területe a szájsebészet – célja, hogy a hozzá érkező páciensek problémáit úgy kezelje, hogy azok a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjanak. Angol valamint olasz nyelvtudásának köszönhetően a Budapesten tartózkodó külföldiekkel is könnyen szót ért.

Hitvallás

A fogorvoslásban azt szereti igazán, hogy kiélheti manualitását. Határozott, kitartó, lelkiismeretes jellemnek tartja magát, olyannak, aki számára fontos, hogy mindig a legjobb tudásának megfelelően dolgozzon. Nem köt kompromisszumokat, csakis a legoptimálisabb eredményt fogadja el. Erőssége, hogy laza, mosolygós hozzáállásával hamar megteremti a rendelőben a kötetlen légkört, ami oldja a páciens szorongását, így a betegek szívesen térnek vissza hozzá. A bizalommal teli légkörhöz az is hozzájárul, hogy mindig szem előtt tartja a megfelelő tájékoztatást, mely kellő mennyiségű és minőségű, a páciensek számára is érthető információt biztosít. Véleménye szerint mindez nélkülözhetetlen a szakmai korrektséghez.

Szakmai fejlődés

A szájsebészeten belül kiemelt érdeklődést mutat a bölcsességfogak kezelése iránt, így a jövőben szeretne ezzel behatóbban is foglalkozni.

Hobbi

Rendkívül fontosak számára az emberi kapcsolatok, így szabadidejét legszívesebben családjával, barátaival tölti. Imád sütni-főzni, és ha teheti, hetente többször a testmozgásra is szán időt.

Ne maradjon le a
Madenta akciókról!

Visszahívást kérek!

Navigate top