Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés

Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés
Rendelési idő
Szerda: 15.00-21.00

Szakterület:

Fogszabályozás  
Dr. Kerekes Fanni

Dr. Kerekes Fanni a Madenta Fogászati Központ fogszabályozó szakorvosa.

Szakmai tapasztalat

Dr. Kerekes Fanni 2007-ben fejezte be fogorvosi tanulmányait a Semmelweis Egyetemen. Érdeklődése először az esztétikai fogászat felé irányult, így 2010-ben konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tett. Később saját fogszabályzós élményein felbuzdulva ebben az irányban folytatta tanulmányait és 2013-ban sikeres szakvizsgát tett fogszabályozásból is. Bár a családjából senki nem dolgozott egészségügyi pályán, ennek ellenére őt már gyermekkorától vonzotta a fogorvosi szakma. Persze akkoriban még inkább csak a rendelőben található ajándékmatricák ragadták meg a figyelmét, melyeket a legtöbb gyerekhez hasonlóan ő is szívesen gyűjtött.

Hitvallás

Felelősségteljes hivatását igyekszik humorral fűszerezni, szükség esetén akár angolul vagy németül is. Hisz abban, hogy a fogorvosi székben ülő, kezdetben szorongó páciensekkel szemben a leghatékonyabb “fegyver” a jókedv. Szeret vidám légkörben dolgozni, megmosolyogtatni pácienseit, oldani a bennük lévő feszültséget. A fogszabályozásra egy kisebb csodaként tekint, mely matematikai, geometriai tudást is igényel. Szerinte a fogszabályozás a matek nyelvére lefordítva nem más, mint térbeli formák átrendezése. Mivel élete során többször is volt fogszabályozó készüléke, ezért amikor felvilágosítja a pácienseket a várható kockázatokról és mellékhatásokról, akkor nem csak a tanulmányok beszélnek belőle, hanem a nem túl távoli emlékek is. Mint mondja, a kezelésen átesett egyén életminősége óriásit javulhat, a szabályos fogsor magabiztosságot ad és az élet minden területén előnyt jelenthet.

Hobbi

Bár mint mondja számára a munkája egyben hobbija is, ha éppen mégsem dolgozik, akkor szívesen foglalkozik sziklamászással, olvasással vagy zenehallgatással. Szeret falat mászni, és igyekszik minél több időt barátaival, családjával tölteni.

Szeretne még többet megtudni a fogszabályozásról? Most összegyűjtöttük minden cikkünket a témával kapcsolatban, hogy a lehető legtöbb információ birtokába juthasson! Kattintson ide!

Ne maradjon le most páratlan akciónkról:

minden készülékünkre, többek között a rögzített esztétikus és a népszerű, láthatatlan, kivehető  fogszabályozó készülékeinket is most
20% kedvezménnyel
biztosítjuk! És ez még nem minden: a kedvező ár mellett most minden bejelentkezőt egyéb ajándékok is várnak!

md_fogszabi2_banner468x120_retina_oszi_zsongas Dr. Kerekes Fanni

 A további részletekért kattintson ide!

Ne maradjon le a
Madenta akciókról!

Visszahívást kérek!

Navigate top