Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés

Nyitva tartás: H-P: 8:00 - 21:00
Szo: 8:00- 18:00
V: Zárva

Bejelentkezés
Rendelési idő
Hétfő: 8.00-14.00
Szerda: 15.00-21.00
Péntek: 8.00-14.00
Dr. Dömösi Ágnes

 

 

2017-ben csatlakozott a Madenta csapatához. A konzerváló fogászat és fopótlástan szakorvosa.

Szakmai tapasztalat:

Diplomáját 2012-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán szerezte. Rezidensképzését az egyetem Fogpótlástani Klinikáján töltötte, ahol a járóbeteg ellátáson kívül ügyeleti ellátást végzett, valamint magyarul és angolul oktatói tevékenységet folytatott. Szerencsés helyzetben volt, már ekkor nagy szakmai tekintélyekkel dolgozhatott, akiktől sokat tanult és komoly inspirációt kapott.

 

Kiskorától a fogorvosi pályára vágyott, még a gimnáziumi pályaválasztási időszakban sem fordult meg a fejében, hogy más hivatást válasszon. Az indíttatást otthonról hozta: édesanyjától kapott örökség, hogy a fog- és szájápolás kiemelt fontossággal bír a számára. A többséggel ellentétben ő soha nem rettegett a fogorvostól, sőt, már gyerekként lenyűgözte a rendelők atmoszférája, szívesen járt a rendszeres fogászati szűrésekre, ellenőrzésekre. Azóta sem érte páciensként kellemetlen élmény soha.

És hogy miért éppen a fogpótlástanra esett a választása? Mert a fogászaton belül ez az „építkezés”. Összetett alkotómunka, ahol szükség van az elméleti tudásra, a manuális készségekre, a szépérzékre és empátiára ahhoz, hogy ne pusztán szakmailag tökéletesen kivitelezett, funkcionalitásában és esztétikájában jól helyreállított fogazatot kapjon a páciens, de olyat, amely harmóniában áll arcával és személyiségével. Felemelő érzésnek tartja, amikor sikerül visszaadni egy ember mosolyát, és számára a legnagyobb szakmai elismerést a kezelés eredményével elégedett, boldogan távozó páciens jelenti.

Hitvallás:

Dr. Dömösi elkötelezett orvos, akinél a betegellátás nem akkor kezdődik, amikor nekilát a tényleges kezelésnek. Szeret ráhangolódni a pácienseire, erre sosem sajnálja az időt. A kölcsönös bizalom és összhang kialakítása, a nyugodt légkör megteremtése alapvetően fontos a megfelelő és hatékony munkához és az esztétikus végeredményhez.

Szakmai fejlődés:

Saját szakterületén kívül kiemelten érdekli a fog körüli tartószövetek megbetegedéseivel foglalkozó parodontológia, ezen a területen szeretné a jövőben képezni magát.  A fogászat minden ága folyamatosan változik, fejlődik, rengeteg az újdonság, ezért Dr. Dömösi Ágnes a továbbképzések rendszeres résztvevője. A szakmai kurzusok remek alkalmat adnak arra, hogy megismerje és elsajátítsa az új technikákat, amelyeket aztán beépít a saját, egyéni stílusú kezelési rutinjába.

Ne maradjon le a
Madenta akciókról!

Visszahívást kérek!

Navigate top